Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οδηγός για την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

Έχουμε τίποτα νεότερο; Μετά την αποστολή των διορθωτικών δηλώσεων δεν έχει υπάρξει κάποια νέα επικοινωνία σε εμένα και όλους τους συναδέλφους που είχε προκύψει το θέμα της διόρθωσης, μήπως κάποιος έχει λάβει εκ νέου ενημέρωση που να αναφέρει πως τα στοιχεία του πλέον και μετά από διασταύρωση είναι εντάξει;

Link to comment
Share on other sites

Τίποτα άστο... Παίρνουν "μέτρα" τώρα και είναι απασχολημένοι. Αντί να κοιτάξουν ένα τέτοιο θέμα το οποίο πραγματικά θα συνέβαλλε στην ανάπτυξη, το έθαψαν και αυτό λόγω γραφειοκρατιας. Να τα βγάλουμε κουτσά στραβά με τις δόσεις των δανείων για φέτος και βλέπουμε. Για αυτό φωνάζω ότι πρέπει να ξυπνήσουμε και να πάρουμε εμείς μέτρα (χαιρετώντας για αλλού) γιατί αλλιώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Οι δυνητικοί δικαιούχοι στις αιτήσεις των οποίων εντοπίστηκαν ανακολουθίες, θα κληθούν να προχωρήσουν σε διορθωτική υποβολή από τις 10/02/2010 έως 10/3/2010. Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου η επενδυτική πρόταση να ταυτοποιηθεί, θα πρέπει τα στοιχεία της Δ.Ο.Υ. και του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων να ταυτίζονται απολύτως.

 

Πηγή:

http://www.espa.gr/Greek/News.aspx?newsid=158

 

Επομένως εξελίξεις θα έχουμε μετά τις 10/3/10

Link to comment
Share on other sites

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ,

ειδικα για τον forebas και τους αλλους σαν εμενα που εχοντας κανει εναρξη παλιοτερα σε αλλο επαγγελμα ασχετο με το εσπα, το διατηρουν ακομη σαν προσθετο.

Μολις επιασα γραμμη με εσπα (και ομως!), και μια εξυπηρετικη κοπελα μου εξηγησε οτι παρολο που εβαλα την ιδια ημερομηνια σε πρωτη και τρεχουσα εναρξη σαν μηχανικος, φταιει το συστημα που μου εβγαλε λαθος!Οποτε, μου λεει να βαλω παλι τα ιδια (ιδια ημερομηνια σε πρωτη και τρεχουσα εναρξη σαν μηχανικος) και στις παρατηρησεις να γραψω οτι ειχα κανει εναρξη στην εφορια την ταδε ημερομηνια για το αλλο ασχετο επαγγελμα.

 

Μπορειτε να ζητησετε, οπως εκανα και εγω, αρση της οριστικοποιησης της διορθωτικης υποβολης στο εμαιλ της τεχνικης υποστηριξης αναγραφοντας τον κωδικο εργου σας!

Link to comment
Share on other sites

Κατι διάβασα από έναν νεαρό δικηγόρο στο troktiko πως το ΕΣΠΑ πάει για κατάργηση λόγω έλλειψης χρημάτων. Δεν ξέρω αν είναι αληθινή μαρτυρία, αλλά το παλικάρι πήρε δάνειο για να ξεκινήσει και να στήσει το γραφείο του και τώρα είναι για κλάματα. Τελοσπαντων....

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αυτό που αναφέρεις συναδελφε, αλλά η αλήθεια είναι ότι και γώ αν με το καλό εγκριθώ (αύριο ας ελπίσουμε να μάθουμε) θα το σκεφτώ πολύ αν θα πραγματοποιήσω την επενδυση....:(

Link to comment
Share on other sites

Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα. Όποιος εγκριθεί έχει 4 μήνες να υλοποιήσει την επένδυση αλλά η επιδότηση δύναται να του καταβληθεί έως και τον Δεκέμβριο του 2012.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.