Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οδηγός για την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

@apstruct

Τη βρήκα την άκρη. Κάνω απλά ένα back στον browser όταν με ξαναπετάξει στη σελίδα login και βγαίνω πλέον στις υποβολές μου κανονικά συνδεδεμένος. Πως το κατάφεραν αυτό πάλι...

Link to comment
Share on other sites

Η ένσταση πού & πώς γίνεται;

"δυνατότητα υποβολής ένστασης ηλεκτρονικά σε χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της έγγραφης ειδοποίησης."

Δηλαδή;

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρωτι πρέπει να κάνουν οι υπευθυνοιτου ΕΣΠΑ, αλλα με κάποιο τρόπο πρέπει να μάθουν ποιοι από αυτούς που εγκρίθηκαν θα υλοποιήσουν τελικάτην επιδότηση, γιατί είναι κρίμα να χαθούν και άλλα λεφτα μετα τη μείωση του μπάτζετ και δεν πάρουν τελικά και κάποιους σαν επιλαχόντες Έχουν κάνει και ένα μεγάλο λάθος, εκει που έβγαλαν τους επιτυχόντες έπρεπε να βγάλουν και τις τιμές των διάμεσων που χρησιμοποιούνται στην συνάρτηση (Α*Β*Γ)*100 για να δούμε όλοι μαςαν πιάσαμε αυτό το περιβόητο 15/100 που είχαν σαν βάση. Όσον αφορά τις ενστάσεις πρέπει να βγεί μια συγκεκριμένη ημερομηνίαγια όλους, γιατί στην Ελλάδα είμαστε αντε να εχεις εμπιστοσύνη και στα ΕΛΤΑ μεότι συμβαίνει γύρω μας.

Συγχαρητήρια σε όσους εγρίθηκαν..

Link to comment
Share on other sites

Τι ενσταση τοτε ειναι?

 

"Εγω εγκριθηκα, ενω δεν επρεπε, παρακαλω κοψτε με"

 

Μπορεί να εγκρίθηκε η πρότασή σου αλλά να σου κόψανε μερικά έξοδα (εξοπλισμό, λογισμικό, κτλ).

 

Σου δίνουν τα δικαίωμα να κάνεις ένστασση για τα έξοδα αυτά.

Link to comment
Share on other sites

και αυτοί που εγκρίθηκαν απο ποτε πρέπει να ξεκινήσουν να κάνουν της αγορες;

 

Έχει απαντηθεί το ερώτημα πάρα πολλές φορές. Από τον περασμένο Σεπτέμβρη μπορούσες να ξεκινήσεις τις αγορές. Μπορούσες κάλιστα να έχεις ψωνίσει ήδη από τότε, να κάνεις την πρότασή σου (η οποία φυσικά θα πρέπει να συμφωνεί με αυτά που αγόρασες) και τα τιμολόγια με ημ/νια Σεπτέμβρη 2009 και μετά, περνάνε κανονικότατα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.