Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οδηγός για την ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

Η αλλαγή προμηθευτή επιτρέπεται.

 

Αν έχεις δηλώσει Η/Υ και οθόνη στο ίδιο "υποέργο" μπορείς να πάρεις τον υπολογιστή από τον Α και την οθόνη από τον Β, αλλά τα τιμολόγια του Α+Β δε μπορεί να είναι μεγαλύτερα από αυτά που είχες δηλώσει στο "υποέργο" (ή μάλλον καλύτερα, θα επιδοτηθείς έως του ποσού).

 

Μπορείς να αλλάξεις μοντέλο Laptop, αλλά θα αγοράσεις laptop. Όχι εκτυπωτή.

 

Αν έχεις δηλώσει plotter με 4000Ε, και τελικά αγοράσεις plotter με 2500Ε, δε σου δημιουργείται πλεόνασμα 1500Ε για να πάρεις κάτι άλλο.

 

Σε 15 μέρες περίπου, θα έχουν έρθει οι συστημένες επιστολές για τα χαρτιά που θα πρέπει να μαζέψουμε και τις επόμενες ενέργειες που θα κάνουμε με την τράπεζα που έχουμε δηλώσει.

Link to comment
Share on other sites

To e-mail για τέτοιου είδους απορίες που μου δώσαν είναι: [email protected]

 

Μου δώσαν και κάποια τηλέφωνα αλλα δεν γνωρίζω αν μπορώ να τα παραθέσω. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα ας μου πει κάποιος να τα δώσω.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους κερδίσαν όπως και επιμονή σε όσους αδικηθήκανε.

Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς του ΕΣΠΑ, με 6700 Ε επιδότηση (20000 Ε ακαθάριστα περίπου). Το πρόβλημα μου είναι ότι την εποχή της υποβολής προσφορών και αιτήσεων, πήγα (κακός ) και βρήκα ότι προσφορά υπήρχε εκείνη την στιγμή με αποτέλεσμα μερικά αντικείμενα να μην υπάρχουν πλέον και άλλα να έχουν αυξηθεί υπερβολικά. Ένα παράδειγμα είναι ο Plotter της Canon IPF 750, τον οποίον τον είχα βρει 2350 + ΦΠΑ, τώρα κοστίζει 2700 + ΦΠΑ.

Το θέμα μου είναι ότι θα πρέπει να αποκλείσω κάποιο αντικείμενο από την λίστα μου για να βάλω την διαφορά. Έχει κανείς κάποια πληροφορία επί του θέματος ; Είναι εφικτό η όχι ;

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Θα ρωτήσεις αρχικά τον προμηθευτή σου για το αν ισχύει η τότε προσφορά του.

Αν σου αρχίσει τα εγγλέζικα, θα πρέπει να καλύψεις εσύ τη διαφορά.

 

Το να αποκλείσεις κάποιο άλλο αντικείμενο, δε θα σε βοηθήσει καθόλου.

 

Έχουμε επιδοτηθεί για συγκεκριμένου τύπου προϊόντα, με συγκεκριμένα ποσά για κάθε ένα από αυτά.

 

Δεν έχει εγκριθεί ένα ποσό και το οποίο μπορούμε να το κάνουμε ότι θέλουμε.

 

Μπορείς να προσκομίσεις τιμολόγια μεγαλύτερης αξίας, απλά δε θα επιδοτηθείς για τη διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει κάποιος που περιμένει να στείλουν 8000 επιστολές μέσα σε 4 μέρες και να φτάσουν κιόλας; Μόνο η εφορία θα μπορούσε να το κάνει αυτό αν ήταν να εισπράξει λεφτά. (Και αυτό μόνο αν έφτυνε ο Γιωργάκης τους φάκελους) :)

 

Μπορούν τα ΕΛΤΑ

Υπηρεσία υβριδικού ταχυδρομείου. Οι το κείμενο των επιστολών και οι διευθύνσεις αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή στα ΕΛΤΑ, τα ΕΛΤΑ τις τυπώνουν και τις παραδίδουν.

http://www.elta-net.gr/pdf/1S_YBR.pdf

 

Η δυναμικότητα του μηχανήματος είναι αρκετές χιλλιάδες επιστολές την ώρα.

 

Αν θέλουν μπορούν να στείλουν επιστολές σε όλους μας αυθημερόν και σε λίγες μέρες να τις έχουμε παραλάβει.

Link to comment
Share on other sites

Επετρεψέ μου να αμφιβάλω. (Για τις 4 μέρες)

Αυθημερόν θα έφτιαχναν κείμενο(γιατί κάτι πρέπει να γράφουν, δεν θα είναι μόνο ένα "πήρατε επιδότηση") και αρχεία, θα έστελναν τα αρχεία, θα τυπόνονταν και θα τα έστελναν; Μήπως υπερεκτιμάς το δημόσιο; :)

 

Μπορούν τα ΕΛΤΑ

Υπηρεσία υβριδικού ταχυδρομείου. Οι το κείμενο των επιστολών και οι διευθύνσεις αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή στα ΕΛΤΑ, τα ΕΛΤΑ τις τυπώνουν και τις παραδίδουν.

http://www.elta-net.gr/pdf/1S_YBR.pdf

 

Η δυναμικότητα του μηχανήματος είναι αρκετές χιλλιάδες επιστολές την ώρα.

 

Αν θέλουν μπορούν να στείλουν επιστολές σε όλους μας αυθημερόν και σε λίγες μέρες να τις έχουμε παραλάβει.

Link to comment
Share on other sites

παράδειγμα είναι ο Plotter της Canon IPF 750, τον οποίον τον είχα βρει 2350 + ΦΠΑ, τώρα κοστίζει 2700 + ΦΠΑ.

 

Τα έλεγα εγώ...

http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=126368&postcount=22

http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=126473&postcount=27

Link to comment
Share on other sites

Όπως τα ακριβός τα λες αγαπητέ tpanag...

Εκτός αυτού, έκανα και τυπογραφικό λάθος σε ένα ποσό και αντί για 650 E έγραψα 350...Και τώρα άντε βρες 300 E για την διαφορά..Δικό μου λάθος βέβαια..

Περιμένω απάντηση από το ΕΣΠΑ περί του θέματος αλλά ήδη το γνωρίζω το αποτέλεσμα..

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις έλαβα απάντηση από το ΕΣΠΑ για την απορία μου...Ορίστε τι απάντησαν (αναμενόμενο βέβαια) :

_____________________________________________________________________________________

 

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την επίσημη ιστοσελίδα για το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) http://www.espa.gr.'>http://www.espa.gr.

Σχετικά με το ερώτημα που θέσατε για τα αποτελέσματα του προγράμματος ενίσχυσης Επιστημόνων/Ελευθέρων Επαγγελματιών του Υπουργείου Οικονομίας, σας πληροφορούμε τα εξής:

 

Η διαδικασία αξιολόγησης της δράσης ενίσχυσης επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών έχει ολοκληρωθεί και μέσα στις επόμενες ημέρες κάθε δικαιούχος της ενίσχυσης θα μπορεί να ανακτά τα αναλυτικά στοιχεία για την έγκριση ή την απόρριψή του στην ιστοσελίδα http://www.ependyseis/mis, κάνοντας χρήση του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης που διαθέτει για το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων.

Οι βαθμολογίες των επιχορηγούμενων προτάσεων δεν έχουν περιληφθεί στη λίστα των επιτυχόντων που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο διότι αποτελούν προσωπικό δεδομένο. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις προτάσεις που δεν θα επιχορηγηθούν.

 

 

Στην περίπτωση επιχορήγησης οι επενδυτές μπορούν να προχωρήσουν στην υλοποίηση της επενδυτικής πρότασης, σύμφωνα με τον Ενημερωτικό Οδηγό για το πρόγραμμα ενίσχυσης επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα http://www.ependyseis.gr στο σύνδεσμο http://www.ependyseis.gr/sub/epag/docs.htm

 

• Στην περίπτωση αλλαγών σε κάποια από τα στοιχεία μητρώου των δικαιούχων της ενίσχυσης (για παράδειγμα αλλαγή έδρας, τόπου εγκατάστασης, ΑΔΤ) οι οποίες δεν έχουν δηλωθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων, ο δικαιούχος της ενίσχυσης θα δηλώνει τις αλλαγές που μπορεί να έχουν γίνει κατά τον έλεγχο υλοποίησης της πρότασης και την εκταμίευση της δημόσιας επιχορήγησης.

 

• Κατά την υλοποίηση των επενδυτικών προτάσεων είναι πιθανό εξοπλισμός που είχε δηλωθεί κατά την υποβολή της πρότασης να μην υπάρχει, να μην διατίθεται από τον συγκεκριμένο επενδυτή ή να έχει αλλάξει τιμή. Σύμφωνα με το άρθρο 11, παράγραφος 8 της Υπουργικής Απόφασης, είναι δυνατόν να περιλαμβάνονται στην βεβαίωση ολοκλήρωσης αποκλίσεις μικρής κλίμακας στο φυσικό αντικείμενο της εγκεκριμένης πρότασης, όπως αυτές περιγράφονται στη σχετική έκθεση ελέγχου. Στις περιπτώσεις αυτές, επιτρέπεται για παράδειγμα η αλλαγή συγκεκριμένου μοντέλου ή αλλαγή του προμηθευτή σε καμία περίπτωση όμως η αλλαγή εξοπλισμού από την υποβολή της πρότασης στην υλοποίηση. Σε περίπτωση αύξησης του οικονομικού αντικειμένου της πρότασης το επιπλέον ποσό θα καταβάλλεται αποκλειστικά από τους δικαιούχους της ενίσχυσης. Οι τροποποιήσεις αυτές θα δηλώνονται κατά τον έλεγχο υλοποίησης της πρότασης και την εκταμίευση της δημόσιας επιχορήγησης.

 

Πιστεύουμε οι παραπάνω πληροφορίες να σας φανούν χρήσιμες. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας και να σας εξυπηρετήσουμε. Το http://www.espa.gr θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεότερο προκύπτει.

 

INFOESPA

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.