Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μετατροπή Παλαιού ΗΑΤΤ σε Ε.Γ.Σ.Α.


vagelis_bl

Recommended Posts

Συνάδελφε, χρειάζεσαι το μικρό κέντρο, το οποίο θα το βρείς στους χάρτες διανομής του Υπ.Γ. της περιοχής. Το ζεύγος -1000,0 ειναι στη Παραλίμνη. Αρα πρεπει να βρεις το μικρό κεντρο, να το μετατρέψεις στο μεγάλο και μετά σε ΕΓΣΑ.

 

Επειδή το ζεύγος ειναι ύποπτο πολύ, υποθετω, πως το πήρες απο κάναβο. Να με συγχωρέσεις, αλλά αυτός δεν ειναι σωστός τρόπος εργασίας. Παρόλο που γνωρίζω γραφικό συνάδελφο ΠΜ που τα κάνει έτσι και παιρνει 100ε. Αλλο θεμα αυτό.

Εάν δεν δύνασαι να παραδόσεις σωστή εργασία, απ'οτι φαίνεται, καλό θα είναι να συνεργαστείς με καποιο συνάδελφο ή να του μεταφέρεις τη δουλειά. Χωρίς κακία, μη με παρεξηγήσεις. Δική σου ειναι η σφραγίδα, αλλά πρεπει να τηρείται ένα επίπεδο εργασίας.

 

Αν ήταν το αγροτεμάχιο σου απο διανομή, θα σου λεγα επακριβως τι να κανεις, για να χασεις με τις ΕΓΣΑ 6-7 μέτρα (οχι πως ειναι λίγο,αλλά βλέπω πως οι 9/10 μετατροπή τα κάνουν), αλλά ανέφερες πως ειναι ιδιοκτησίες, ανευ χάρτη, εκτός να κατάλαβα λάθος.

 

Οσο για τον μαυ... περίεργο, εμενα με ειχε εξυπηρετήσει, για τη γουμένισσα, παρόλο που δεν έκανα τη δουλεια ποτε και δεν πήγα εντέλει ποτέ απ'το γραφείο του. Και τόσα χρόνια, εχω πετύχει μόνο ένα μ@λ@κα συνάδελφο που δεν εχει δώσει στοιχεία, τι να πώ.

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.