Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διαμονή στις εστίες του ΕΜΠ


mAnJazZ

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!Θα επιθυμουσα αν μενει καποιος στην εστια του μετσοβιου να μου δωσει καποιες πληροφοριες σχετικα με τις συνθηκες που επικρατουν εκει ,και παραλληλα με πια κριτηρια επιλεγονται οι ενδιαφερομενοι.Ευχαριστω

 

Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι σχετικοί με το θέμα. Επίσης τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και στους τίτλους.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, Παναγιώτης

Link to comment
Share on other sites

Ημουν στις εστίες 3 εξάμηνα (στις εστίες που βλέπουν το νεκροταφείο). Το κτίριο τότε ήταν χάλια (δεν ξέρω τώρα τι γίνεται μετά από 3 χρόνια). Τα κριτήρια είναι λίγο πολύ γνωστά, κυρίως το οικονομικό status. Εγώ μπήκα χωρίς βύσμα, και αν είχα βύσμα σιγά μην εμπαινα εκεί. Γενικά, δε θα πήγαινα με χαμόγελο στις εστίες του ΕΜΠ.

Link to comment
Share on other sites

πλεον υπαρχουν και οι καινουργιες εστιες οι οποιες ειναι πολυ καλες.

 

παρε ενα τηλεφωνο στη γραμματεια να μαθεις για το τι χρειαζεται.

Link to comment
Share on other sites

Πλέον εδώ και 4 χρόνια υπάρχουν οι Νέες Φοιτητικές Εστίες στην οδό Κοκκινοπούλου. Τα κτίρια είναι καινούργια, πεντακάθαρα και τα δωμάτια είναι με δικό τους ατομικό μπάνιο και τουαλέτα. Και φυσικά δωρεάν σίτιση στο εστιατόριο των εστιών πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Αν πληρείς τις προυποθέσεις μη το σκέφτεσαι. Αν και χωρίς να θέλω να σε αγχώσω ή να προκαταλάβω κάτι...απλά να σου πω ότι ακριβώς επειδή οι εστίες είναι πολύ καλές..παίζει τρελό βύσμα για να μπεις!!!!!Και δεν εννοώ πολιτικό βύσμα απαραίτητα, απλά να έχεις κάποιον γνωστό εκεί για να σε βάλει!

Link to comment
Share on other sites

στις εστιες ηρωων πολυτεχνειου τελικα πηγα ..εκει ειναι καλα ?στην κοκκινοπουλου δυστηχως δεν μπορω να μπω....

 

Αν μενει καποιος στην εστια ηρωων πολυτεχνειου του ΕΜΠ ας επικοινωνησει μαζι μου

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Εξαρτάται από τις αλλαγές. Φαντάζομαι το βάψιμο μπορείς να το κάνεις αλλά κάτι άλλο λίγο δύσκολο ( π.χ να αλλάξεις τα πόμολα και τις βρύσες). Να πετάξεις τα έπιπλα που ήδη υπάρχουν σχεδόν αποκλείεται απλά θα προσθέσεις τα δικά σου. Ρώτησε την γραμματεία της εστίας για οποιαδήποτε αλλαγή.

Link to comment
Share on other sites

οι παλιες εστιες που λες εχουν κοινες τουαλετες ανα οροφο νομιζω. γενικα το κτιριο ειναι πολυ παλιο και δεν ειναι οτι καλυτερο. οσον αφορα τις καινουργιες μπαινεις με πολυ δυσκολια γιατι παιρνει πολυ λιγα ατομα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.