Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Άρνηση χορήγησης εγγράφου από υπάλληλο πολεοδομίας


Xristina K.

Recommended Posts

Είμαι από τους ανθρώπους που φτάνω στα όρια του εγκεφαλικού επεισοδίου όταν χάνω την επαφή με τους πολεοδομικούς υπαλλήλους και με την γραφειοκρατία. Δεν συμφωνώ με την γενικευμένη, άκαμπτη, επικριτική στάση μας απέναντι σε ομάδα ανθρώπων. Αντίστοιχα δεν θα ήταν φρόνιμο να κρίνουμε γενικευμένα και την δική μας στάση απέναντί τους. Νομίζω ότι το χαρτί είναι στο χέρι μας και η ψυχραιμία χρήσιμο εργαλείο.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μήπως κατά τύχη ο εν λόγω υπάλληλος είχε μουστάκι, γύρω στα 55??

 

Αν και ακόμα προσπαθώ να απωθήσω την εικόνα του από το μυαλό μου....ναι έχει μουστάκι και μια κοιλιά που χωράει μια ντουζίνα κουτάβια (αγίου Βερνάρδου φυσικά)!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Συνέχεια της οδύσσειας...

 

Όταν ξαναβρώ το κουράγιο μου θα γράψω για την υπερ-περίπτωση του τί γίνεται όταν θέλεις να βγάλεις οικοδομική άδεια για εργασίες σε υφιστάμενο κτήριο του οποίο ο φάκελος έχει καταστραφεί....(βαριά ηρεμιστικά ενδείκνυνται για την ανάγνωση του θέματος)

 

Συναδέλφισα, μήπως βρήκες το χαμένο σου κουράγιο;;;

 

Υπάρχει μια τέτοια περίπτωση (4όροφο κτίριο του μεσοπολέμου-μη διατηρητέο) και αφού με ενημέρωσαν απο το αρχείο της π/δ πως τα αρχεία προ του '55 έχουν πολτοποιηθεί (!!!) αναμένω τα στοιχεία από το αρχειοφυλάκειο.

 

Όποια σχετική εμπειρία ευπρόσδεκτη...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Είναι φορές που η πίεση φτάνει 20 και βράζεις, και ο ξυλοδαρμός του υπαλλήλου πλησιάζει. Εμένα δύο φόρες με έχουν φτάσει στα όρια και αν δεν κάναν πίσω θα τους σάπιζα 

 

Αγαπητέ συνάδελφε έχεις απόλυτο δίκιο. Βρήκα αυτό το forum και σας καταλαβαίνω όλους απόλυτα. Θα ήθελα να γράψω και τη δική μου ιστορία.

Πήγα να περάσω από το τοπογραφικό τμήμα της "Πολεοδομίας" Μαρκοπούλου για να καταθέσω μία άδεια. Με έκοψε για πολλοστή φορά. Κάθε φορά που πήγαινα μου έλεγε κάτι καινούργιο. Το ίδιο έγινε και αυτή τη φορά. Του είπα: Γιατί δε μου το λέγατε τόσες φορές που ήρθα; Απάντηση "σοβαρού" δημοσίου υπαλλήλου: Τώρα το είδα! Μου είπε επίσης ότι πρέπει να ξαναπάω στο δήμο για τη βεβαίωση υψομέτρου. Είναι προφανές ότι απλά θέλει να με κόψει και να με ταλαιπωρήσει. Συνέχεια με ειρωνευόταν και με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου. Τότε έγινα έξω φρενών, βγήκα έξω φωνάζοντας ότι ή θα του κάνω καταγγελία ή θα τον πλακώσω στο ξύλο!

Πήγα στον προϊστάμενο, του είπα τι συνέβη και ότι αν δε με περάσει θα πάω στο ΚΕΠ και θα του κάνω καταγγελία. Μου είπε να πάω στον άλλο τοπογράφο. Πήγα στον άλλο και με έκοψε για διαφορετικό λόγο! Το αστείο της υπόθεσης; Είχε μία άλλη υπάλληλος ανοικτό το ραδιόφωνο και έβαλε ειδήσεις. Είπε ότι θα βγουν 2.000 υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα και θα απολύσουν 5.000. Αυτός ο ... εκνευρίστηκε. Έφυγα από αυτόν μονολογώντας ότι πρέπει να τους απολύσουν.

Η ταλαιπωρία που έχω περάσει είναι απίστευτη και ο ιδιοκτήτης δικαιολογημένα θέλει την άδεια του.

Προτείνετε να κάνω καταγγελία και στους δύο ή να τους ρίξω μερικές για να καταλάβουν;

Αυτοί με κάνουν και περνάω απίστευτη ταλαιπωρία και να καθυστερεί η άδεια!

Link to comment
Share on other sites

γνωστο το  προβλημα στο μαρκοπουλου......εδω σε βαζει να γραφτεις σε λιστα για να σου πει ορους δομησης....πραγματα αδιανοητα!!

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει το ΦΕΚ 1048 Β/2007 που αναθέτει στα ΚΕΠ καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά και αδικαιολόγητη μη εξυπηρέτηση δημοσίων υπαλλήλων προς πολίτες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.