Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Σχεδιαστήριο Α0 - για σχέδιο με το χέρι


sdim

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοηθειά σας σε κάτι, ο θείος μου ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την κατασκευή ξύλινων επίπλων, και θέλει να μου φτιάξει ενα αρχιτεκτονικο σχεδιαστήριο , αλλα πρώτον οταν άρχισα να το σχεδιάζω δεν βρήκα παρά ελάχιστες πληροφορίες για τις διαστάσεις που πρεπει να είναι, και δευτερον προσπαθώ να βρω μια λύση για την δημιουργία ενος μηχανισμού ανΑκλισης ...θα μπορούσατε να μου πείτε καμια ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Είμαστε Αρχιτέκτονες και διαθέτουμε δύο σχεδιαστήρια Α0. Διαθέτουν τεχνίγραφο Α0 (όργανο που σύρεται στην επιφάνεια εργασίας και μπορεί κανείς να σχεδίασει οριζόντιες και κάθετες παράλληλες γραμμές με οποιαδήποτε κλίση με ενσωματωμένο μοιρογνωμόνιο και με οποιαδήποτε κλίση της επιφάνειας εργασίας επιθυμεί). Διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο φωτιστικό που φωτίζει την περιοχή που σχεδιάζεται. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μας τα ζητήσει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.