Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ρε παιδιά έχει κανείς αυτό το hatch σκυροδέματος γιατί θα τρελαθώ δεν το βρίσκω πουθενά

post-31165-131887242983_thumb.jpg

Posted

Είναι δύο hatches το ένα πάνω στο άλλο (συνδυασμός).

1. ANSI 32 (δοκίμασε με scale 0.01)

2. CONCRETE (δοκίμασε με scale 0.03)

• Upvote 1
Posted

Ωράιος. Ευχαριστώ.

(αλλά θέλει ANSI 32/0.01 & AR_CONC/0.0007!!!)

Posted

αυτό ψάχνεις:

Posted
Χαχά πρώτη φορά το βλέπω πετυχημένο.

Δεν μας είπε πως το έκανε αυτό!! Είναι πολύ χρήσιμο ειδικά εδώ μέσα!

Posted

Χαχά.....:). Κοίτα πέρα από τη πλάκα κι εγώ πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου σε αυτήν τη θέση, ειδικά όταν πιέζομαι χρονικά. Δεν είναι κακό αυτό. Για αυτό πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, γιατί μπορούμε να φανούμε σε κάτι απλό για εμάς, χρήσιμοι στο δίπλα μας.

Posted

Καλησπέρα.

Έχω ενα προβληματάκι. Πρόσφατα μετά από ένα προβλημα στο δίσκο, έκανα format και να μην τα πολυλογο ξαναβαλα τα προγράμματα όπως τα είχα.

Ελα τωρα όμως που δεν μου ανοιγει κάποια αρχεία ΑutoCad και συγκεκριμένα κάποια που είχα με XREF διάφορους χάρτες.

Πατώντας να ανοίξω ένα αρχείο μου λέει οτι αυτο χρησιμοποιείται ήδη και αν θέλω να το ανοίξει σαν read only.-- Πατώντας ναι τότε μου λέει "Access Violation. Unable to open File"

Ρωτάω εσάς επειδή μου το κάνει σε αρχεια Cad.

Επίσης δεν αφήνει ο υπολογιστής να κάνω οτιδήποτε με τα αρχεία αυτα.(Αντιγραφή-μεταφρά-μετονομασία-κλπ)

Ευχαριστώ.