Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τακτοποίηση Ημιυπαιθρίων Χώρων - Συμβούλιο Επικρατείας


kibari

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 101
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μόνο αν περιορισθεί η κοινωνική διασπορά της οικοδομήσιμης γής

Λίγο κολλεκτίβα μου θυμίζει αυτό .

Εγώ δεν είπα γιά αυτούς που είναι στο χώρο , γιά τους περαστικούς είπα , ότι θα είναι δύσκολο αν γίνει το ΜΗΚΙΕ .

Link to comment
Share on other sites

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=72085&cid=6

Αυτο πάλι τι σημαίνει και το έχουν όλα τα ειδησεογραφικα site; Οι πολεοδομίες έχουν ενημερωθεί; Πως αναστέλεται η διαδικασία, με συνέντευξη τύπου;

Link to comment
Share on other sites

Αθάνατη Ελλαδάρα ... το Μεγαλείο σου !!!

Περίμεναν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, σήμερα, να ακούσουν την Υπουργό να περιγράφει τις προτάσεις της για τους ΗΧ, τις καμμένες εκτάσεις της Αττικής κ.α. και αντ' αυτών άκουσαν την εξάμηνη αναστολή του νόμου Σουφλιά με μια ... συνέντευξη τύπου και ... ελάτε πάλι τη Δευτέρα να τα πούμε για τα υπόλοιπα.

 

Προσωπικά, αισθάνομαι ικανοποιημένος γιατί δεν ανακοίνωσε αυτό που έντεχνα κυκλοφόρησε η κυβέρνηση, με τα γνωστά παπαγαλάκια, από την προηγούμενη βδομάδα. Θεωρώ ότι κατάλαβε τη φούσκα που κάποιοι της εισηγήθηκαν για τη διαδικασία της ΜΣΔ και νόμιζαν ότι με τον τρόπο αυτό αφενός θα ενεργοποιούσαν τη διαδικασία αφετέρου θα έδιναν λύση στο πρόβλημα των ΗΧ. Έχω περιγράψει τους λόγους (#45) για τους οποίους υποστηρίζω, με επιχειρήματα, ότι η λύση του προβλήματος των ΗΧ με το εργαλείο της ΜΣΔ είναι ανέφικτη.

 

Ειλικρινά, δεν τολμώ να φανταστώ τι σκέπτονται σήμερα οι συνάδελφοι που κατέθεσαν φακέλους, και κυρίως αυτοί που έβγαλαν άδεια με τις ρυθμίσεις Σουφλιά για τους ΗΧ.:(

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη για να καταλαβω , στις οικοδομικες αδειες ισχυουν πλεον παλι τα παλια μετρα οσον αφορα την κατανομη των Η/Χ και το υψος των υπογειων???

Link to comment
Share on other sites

Ειναι σιγουρο οτι θα βγει νεος νομος.

Τερμα ο νομος του Σουφλια που οδηγησε σε "παγωμα" εκατονταδες άδειες σε όλη την Ελλαδα λογω του υψους των υπογειων. Εκτος της "εξυπναδας" της τακτοποιησης Η/Χ.

 

Υ.Γ.

Καλα σκαψίματα.....!!

Link to comment
Share on other sites

Τα νεοτερα είναι ότι ο νόμος ισχύει κανονικά. Γίνονται κανονικά τακτοποιήσεις και δέχονται νέες αιτήσεις. Ένα εγγραφο πηγε στις πολεοδομίες που ζητουσε να ενημερωσουν το υπουργειο για τις μεχρι τωρα ολοκληρωμενες τακτοποιήσεις.

Όπως λενε και στην πολεοδομία σύντομα θα ψηφιστεί νόμος που να ακυρώνει το νόμο Σουφλιά. Μέχρι τότε ο νόμος Σουφλιά είναι νόμος του κράτους εν ισχύ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.