Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συγκράτηση χαλικιών σε πρανές με μεγάλη κλίση


 
rigid_joint

Recommended Posts

και έφτιαξε τσέρκια τα οποία πάκτωνα στην στρώση.

α, στη στρώση του 3α, μάλιστα, ok, για να τα σκεφτώ όλα, ευχαριστώ πάντως όλους

Link to comment
Share on other sites

rigid αυτό που ψάχνεις,όπως σου είπε κ ο Θεοχάρης,θα το βρεις στη geobrugg και στη maccaferri (http://www.maccaferri-northamerica.com/),ως συρματόπλεγμα αγκύρωσης πρανών,απλά για να συγκρατήσεις ψιλόκκοκο υλικό σαν το 3Α βάλε σαν πρώτη στρώση ένα δεύτερο grid για να μικρύνεις το βρόγχο.

 

Σϊγουρα ο βρόγχος των εταιρειών αυτών δεν παράγεται σε τόσο μικρές διαστάσεις,όμως αν βάλεις κάποια ******* με μικρό βρόγχο κ το αγκυρώσεις μετά με το μεγάλο από πάνω του,νομίζω ότι θα κάνεις τη δουλειά σου.

 

Όσο για τις δυσκολίες πρόσβασης,σου αποκαλύπτω τη μοναδική λύση,γιατί καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ τί εννοείς:θα πάρεις ζώνες ασφαλείας (πιστοποιημένες γιατί ο άλλος θα σου φύγει στο γκρεμό),θα τις αγκυρώσεις στο φρύδι του πρανούς κ μετά..........ΚΑΤΑΒΑΣΗ.:lol:

 

Ο agrafiot καλά κάνει κ σου προτείνει HDPE,όμως αυτό είναι κυρίως για φύτευση πρανούς κ δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει τις καθιζήσεις του 3Α........μπορεί κ να τις αντέξει.Βάλε αυτό αν δεν βρεις grid μεταλλικό κ μετά αγκύρωσέ το με αυτά που σου πρότεινα.Αν δεν το αγκυρώσεις,είναι σαν να μην το έβαλες.

 

ερώτηση γιατί δεν κατέχω: το πλέγμα το συγκρατούσες και με αγκύρια στο πρανές ή στην περιπτωση σου ήταν περιττά

Και τα 2 πλέγματα αγκυρώνονται στο φρύδι του πρανούς.Θα σου στείλω λεπτομέρεια.Για να συναρμολογήσεις το geobrugg ή το maccaferri θα χρειαστείς κ οδηγίες,αλλά επειδή είναι που είναι ακριβό,πες να σου στείλουν είτε τις οδηγίες,η ένα εκπρόσωπο.Κ ζήτα να μιλάει τουλάχιστον αγγλικά......

 

άμα ήταν όμως για προβληματισμό θα'χε σπάσει τα κοντέρ.

:lol::lol::lol:...............δεν την παλεύω άλλο!!!

Link to comment
Share on other sites

Θέλεις να συγκρατήσεις 3Α ή χαλίκια (με τι διάμετρο και τι πάχος στρώσης) δεν έχω καταλάβει. Άλλο το ένα άλλο το άλλο μπορείς να το διευκρινήσεις.

Επίσης τι κλίση έχεις, ποιό είναι το υπόστρωμα και για τι επιφάνειες μιλάμε ?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.