Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ηλεκτρονικό ΤΣΜΕΔΕ (...)


orgonor

Recommended Posts

βρέθηκε κατά τύχη γιατί σιγά μην ενημερώσουν κανένα μηχανικό.

 

http://www.tsmede.eu

 

ελπίζω να μην πήραν $$ από κοινωνία της πληροφορίας, να στήσαν ένα ψευτο-site και μετά να το αφήσουν βιτρίνα όπως το προηγούμενο.

Πάντως τάζει της Παναγιάς τα μάτια.. online εξυπηρέτηση και άλλα τέτοια διαστημικά.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 22
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ωχ ! Μπράβο ,καλά που το πέτυχες? Βέβαια αν συνυπολογίσουμε οτι από τα Χανιά παίρνουν τηλέφωνο το ηράκλειο (που έχει πρόσβαση σε on line ) να τους πει πχ πόσα χρωστάς να κόψεις ένα γραμμάτιο και οτι τα δεδομένα κρατιούνται σε καρτέλες έχω τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο θα δουλέψει σωστά

Η ελπίδα πάντως πεθαίνει τελευταία ! :smile: (λένε)

Link to comment
Share on other sites

Η προσπάθεια αυτή φαίνεται να είναι, πραγματικά, μία καλή ελπίδα υπέρβασης της γραφειοκρατίας που επικρατεί στο χώρο του ΤΣΜΕΔΕ και της δυσλειτουργίας των υπηρεσιών του μοναδικού, ίσως, φορέα που όχι μόνο έχει τεράστια περιουσία και έσοδα αλλά και ... Τράπεζα και, όμως, εξακολουθεί να δίνει συντάξεις και παροχές όμοιες με εκείνες του δημοσίου και των ελλειμματικών Ταμείων.

 

Εύχομαι να πετύχει το εγχείρημα και, όπως φαίνεται, οι τομείς που καλύπτει, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, είναι αρκετές και θα βοηθήσει πολύ τους ασφαλισμένους.

Link to comment
Share on other sites

Οι μηχανικοι ειναι οι ανθρωποι που γνωριζουν την τεχνολογια καλυτερα απο ολη την υπολοιπη κοινωνια. Δεν δικαιολογειται το 2009 να μην εξυπηρετουμαστε οι μηχανικοι μεσω Η/Υ, δεν δικαιολογουμαστε να χανουμε ωρες και μερες περιμενοντας να εξυπηρετηθουμε σε κάποιο γκισέ, σε ατέλειωτες ουρές. Δυστυχώς μεχρι σήμερα μόνο οι τράπεζες έχουν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία προς όφελος δικό τους και των πολιτών.

Link to comment
Share on other sites

επειδη σαν ιδιωτικες επιχειρησεις εχουν να λογοδοτουν. ενω σε κατι τσμεδε και τεε, τρια πουλακια καθονται.

 

εγω το ξαναλεω (ειναι ο πονος μου και δεν χανω ευκαιρια): πώς ειναι δυνατον αυτο το υποκαταστατο αθλιου προγραμματος για τις αμοιβες να προεκυψε απο το επιμελητηριο των μηχανικων. που δεν ειναι ικανοι ουτε ενα pop up window να ανοιξουν στη σωστη διασταση και σε αναγκαζουν καθε φορα να κατεβαζεις το slide bar για να πατησεις αποδοχη για τη συνεχεια. Μιλαμε για μυαλα και ικανοτητες αστρογαλαξιακου επιπεδου.

 

και περιμενουμε να γινει το τσμεδε ηλεκτρονικο? Για να δουμε τι θα δουμε παλι.... θα ακουσω οτι αυτο το site που στο φτιαχνει μια οποιαδηποτε εταιρεια για 50.000 κοστισε παλι κανενα εκατομμυριο ευρω και θα αρχισω παλι τα χαπια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.