Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πανελλήνιες ξανά ή ΤΕΙ πολιτικών δομικών έργων;


mAnJazZ

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγω φιλε ειχα μπει με τη δευτερη τει το 1989. γραφτηκα κανονικα και παρακολουθουσα και ειχα περασει αρκετα μαθηματα.βεβαια δεν ειχα ιδιαιτερα οικονομικα προβληματα (δεν χρειαζοταν να δουλευω) και ειχα τον ιδιο προβληματισμο με εσενα: naτελειωσω to t.e.i. καινα δωσω κατατακτηριες ή να ξαναδωσω πανελληνιες. ξαναεδωσα πανελληνιες (επειδη εκρινα οτι και να τελειωνα το τ.ε.ι. ισως δεν με παιρνανε σε πολυτεχνειο με κατατακτηριες) και μπηκα στο τμημα πολιτικων μηχανικων της πολυτεχνικης σχολης δπθ στη ξανθη. ξενιτευτηκα, για 5 χρονια, εμενα σε φοιτητικη εστια (δεν μας ετρεχαν τα λεφτα απο τα μπατζακια, και απο το 1995 (στρατος εως αυγ 1996) ειμαι διπλωματουχος πολιτικος μηχανικος.

μη νομιζεις βεβαια οτι αν τελειωσεις πολυτεχνειο αντι τ.ε.ι. επιασες τον παπα απο τα ...... αν εξαιρεσεις τη γνωμη καποιων επαγγελματιων οτι γινεται καλυτερη δουλεια στο πολυτεχνειο και εισαι καπως πιο πανω, καποια δικαιωματα υπογραφης σε μελετες κλπ που εχουν οι αποφοιτοι πολυτεχνειου μεγαλυτερο οριο απο οτι οι αποφ των τει (κατι που γινονται προσπαθειες για αλλαγες και εξισωση - το τ.ε.ε αντιστεκεται ) ολοι ειμαστε στο ιδιο κουρμπετι.πιστευω δεν υπαρχουν στεγανα, και μπορω να πω οτι συναδελφοι των τ.ει. βγαζουν πολλα χρηματα σαν ελευθεροι επαγγελματιες μηχανικοι, ή δουλευοντας σε εταιρειες.σημασια εχει τι θα κανεις μετα τις σπουδες , τι γνωση θα εχεις,και εμπειρια. ισως ειναι καλυτερα αμα επιλεξεις να μεινεις και να τελειωσεις το τει , να πας τα επιπροσθετα χρονια του πολυτεχνειου να τα παρεις σε εμπειρια!!! αυτα που μετρανε στην πιατσα ειναι εμπειρια, ηθος, καπατσοσυνη.

 

υ.γ. να σκεφτεσαι απο τωρα που θα στραφεις

1.δημοσιο

2.ιδιωτικος τομεας:α) ελευθερος επαγγελματιας(μελετες-κατασκευες)

β) απασχολουμενος σε εταιρεια

3. μελετη ή κατασκευη

ΝΙΚΟΣ

[email protected]

Link to comment
Share on other sites

Nikde πολύ σωστός σε αυτό που λες. Εμπειρία θέλει η αγορά και στρώσιμο τον κώλο απο μόνος σου αν θες να διαπρέψεις στην αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Και εαν δωσω κατατακτηριες σε πιο ετος θα μπω?

 

κοίτα στους μηχανολόγους μηχανικούς πλέον μπαίνεις στο 5ο εξάμηνο από κατατακτήριες επειδή είναι το ίδιο αντικείμενο. Πολύ πιθανόν να γίνεται το ίδιο και με ους Π/Μ , τσέκαρε στη σελίδα των π/μ την προκήρυξη την περσινή για κατατακτήριες και θα γράφει το εξάμηνο εισαγωγής

Link to comment
Share on other sites

Και εαν δωσω κατατακτηριες σε πιο ετος θα μπω?

 

 

οι κατατακτηριες ειναι δυσκολες εξετασεις αλλα με φροντιστηρια για 5-6 μηνες και συστηματικο διαβασμα δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπεις.

το ξερω γιατι γνωρισα πολλα ατομα που μπηκαν ετσι.

 

υγ ζητω συγνωμη απο τον διαχειριστη και τους συναδελφους αν δημιουργηθηκε καποιο θεμα στο thread δεν ειχα σκοπο να θιξω κανεναν και το ειπα εξαρχης.την γνωμη μου ανεφερα απλα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.