Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Mustek Scanexpress A3 Usb 1200 Pro


ckiriako

Recommended Posts

Αγόρασα το σκάνερ MUSTEK SCANEXPRESS A3 USB 1200 PRO,μου ήρθε σήμερα και το έκανα εγκατάσταση.

 

Το έχει κάποιος να ρωτήσω 2 πραγματάκια? Χλωμό το βλέπω αλλά..

 

Έκανα κανονικά εγκατάσταση των οδηγών, το σύνδεσα μετά στην usb και ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Μετά από την επανεκκίνηση πάω να δω τι πιάνει, ανοίγω το πρόγραμμα που το συνόδευε και προσπάθησα να το δουλέψω.

 

Πολύ άθλιο το προγραμμα ονόματι panel μέσω του οποίου κάνεις όλες τις δουλειές. Επίσης πατώντας το κουμπί scanner settings δεν ανοίγει κανένα παράθυρο. Αναβοσβήνει ο κένσορας του ποντικιού στιγμιαία, σαν να πάει κάτι να ανοίξει αλλά τίποτα.

 

Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος. Αλλιώς πρέπει να περιμένω 2 μέρες, κ αν βγάλω άκρη από εκεί που τον πήρα.:confused:

Link to comment
Share on other sites

το έχω δουλέψει παλιότερα αυτό το σκάνερ και υποθέτω ότι έχεις πρόβλημα με τους οδηγούς (drivers) του. Πήγαινε εδώ (http://www.mustek.com.tw/Support/) και κατέβασε αυτούς που νομίζεις οτι θα δουλεψουν. Αν συνεχίζεις να έχεις ίδια προβλήματα...Στείλε μου για να σε βοηθήσω

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Το πρόβλημα συνέχισε και μετά την επανεγκατάσταση με τους οδηγούς από την σελίδα της εταιρίας. Έστειλα και email στην υποστήριξη μπας και βοηθήσουν. Η εταιρία δεν είναι της προκοπής βέβαια, οπότε με γράψανε κανονικά. Ούτε αντιπροσωπεία υπάρχει στην Ελλάδα.

 

Οπότε τι έκανα? Κατέβασα το VueScan, πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες που μέσω TWAIN χειρίζεται σχεδόν οποιοδήποτε σκάνερ θές. Πολύ φτηνό, λίγες δεκάδες δολλάρια κοστίζει. Και μέσω αυτού χειρίζομαι και το σκάνερ του πολυμηχανήματος αν θέλω, και το μεγάλο το Α3.

 

Ευχαριστώ όπως και να'χει.

Link to comment
Share on other sites

ναι και εγώ έχω αυτόν το σκανερ και μάλιστα θυμάμαι οταν τον αγόραζα πριν 4 χρόνια μου έλεγαν ''σου βρικαμαι έναν γιατι δεν κυκλοφορεί άλλο κλπ κλπ''.

η απόδοση του δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα και θυμάμαι μου έβγαζε κάτι τεράστια αρχεία μέτριας ποιότητας. βέβαια για ένα απλό σκαναρισμα α3 είναι ότι πρέπει....και χωρίς ανταγωνισμό στην κατηγορία σε σχέση με τιμή

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδιά και εγώ το παρέλαβα σήμερα το συγκεκριμένο. Δηλαδή την πατήσαμε;

Χάθηκε να έχει ένα Α3 η HP; Ηταν το μόνο που βρήκα.

Προσπαθώ να κατεβάσω οδηγούς και προβλέπω βασανιστήρια.

Μπορεί κάποιος φίλος να μου υποδείξει κάποιον οδηγό καλό;

Εχω ένα scaner HP N6010 αλλά είναι Α4. Είναι πολύ καλό. Μήπως κάνει το δικό του TWAIN?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.