Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Υπολογιστής σε κάθετη θέση


KAT-TASSOS

Recommended Posts

καλησπέρα θα'θελα τη βοηθειά σας.

εχω ένα πύργο με δύο σκληρούς , 2 dvd writers ¨κ.τ.λ., μπορώ να τοποθετήσω

τον πύργο σε οριζόντια θέση; Θα έχω πρόβλημα με την τροφοδοσία αέρα του πύργου , με το διαβασμα των cd's η με τους σκληρους ευχαριστω!:confused:

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τα DVD-ROM διαβάζουν και όρθια τα συνηθισμένα δισκάκια (12cm). Πάτα το Eject στο DVD-ROM του υπολογιστή που είσαι τώρα και θα παρατηρήσεις ότι έχει κάτι αυτάκια στις άκρες. Είναι ακριβώς γι'αυτό, για να κρατάνε το δισκάκι όταν το DVD είναι σε όρθια θέση. Παράδειγμα είναι και το XBOX 360 και το Playstation 3 που μπορούν να τοποθετηθούν και οριζόντια και κατακόρυφα. Ο μηχανισμός είναι λίγο πολύ ο ίδιος.

 

Πρόβλημα θα υπάρχει μόνο για τα μικρά δισκάκι (8cm), τα οποία συνήθως έχουν Drivers συσκευών που είναι διαθέσιμοι και στο Internet.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ο επαρκής αερισμός του κουτιού για να μην έχεις κολλήματα. Για την ακρίβεια αν έχει οπές εξαερισμού στο πλαϊνό καπάκι, να μην τοποθετήσεις αυτή την πλευρά πάνω στο γραφείο. Επίσης πρέπει και πίσω να έχει αρκετό κενό χώρο για να φεύγει ο ζεστός αέρας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.