Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εργοληπτικό από απόφοιτο ΣΕΛΕΤΕ


kazabubu

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΉ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ BLOG.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ(ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ).ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟ 2005.ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 

Πατώντας το κουμπί edit (στο κάτω δεξιό μέρος του μηνύματος αυτού), σε παρακαλώ διόρθωσε το κείμενό σου από κεφαλαία σε μικρά, όπως ορίζουν οι κανόνες συμμετοχής.

CostasV

Link to comment
Share on other sites

Toυ χρόνου τον Οκτώβριο αλλά πρέπει να έχεις αποδεδειγμένη εμπειρία επίβλεψης. Και γράφε με μικρά.

Link to comment
Share on other sites

Για να γραφτείς στο ΤΣΜΕΔΕ πρέπει πρώτα να βγάλεις εργοληπτικό. Θα είσαι στο ΤΣΜΕΔΕ μόνο αν το εργοληπτικό σου είναι σε ισχύ. Για να βγάλεις εργοληπτικό παλαιότερα ζητούσαν βεβαιώσεις εμπειρίας. Τώρα δε γνωρίζω τι ισχύει.

Δεν πρέπει όμως να κλείσεις πενταετία από τη λήψη του πτυχίου σου;

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε (σουβλίτσα Ι, σουβλίτσα ΙΙ, - τι σου θύμησα χα,χα,χα!!!) ισχύουν ότι ορίζονται για του Μηχανολόγους Μηχανικούς ΤΕ.

 

ΜΕΚ 5 χρόνια μετά τη λήψη του πτυχίου και εφόσον υπάρχει αποδεδειγμένη (δηλ. βεβαίωσεις κλπ) εμπειρία σε δημόσια ή ιδιωτικά έργα.

 

Για τους Μηχανολόγους Μηχανικούς ΤΕ δικαίωμα εγγραφής στις κατηγορίες των εξής έργων: 1) ηλεκτρομηχανολογικά, 2) βιομηχανικά-ενεργειακά, 3)υδραυλικά υπό πίεση.

(εμπειρία σε κάποια/κάποιες/όλες τις παραπάνω κατηγορίες έργων)

 

Δικαίωμα εγγραφής στην Α βαθμίδα αρχικά. Δεν ισχύει για του πτυχιούχους μηχανικούς ΤΕ η εγγραφή στη Β βαθμίδα απευθείας αν υπάρχει πλεονάζουσα εμπειρία όπως για τους διπλωματούχους μηχανικούς.

 

Αν με το ΜΕΚ στελεχώσεις την ατομική σου επιχείριση ή στελεχώσεις άλλη εταιρεία (δηλ δεν μείνει "ενεργό") αλλά δεσμευτεί σε κάποια εταιρεία δηλ. σε ΜΕΕΠ τότε θα ασφαλιστείς στο ΕΤΑΑ / ΤΣΜΕΔΕ.

 

* "ενεργό" είναι το ΜΕΚ που δεν έχει κατατεθεί για τη στελέχωση ΜΕΕΠ, είναι ελεύθερο δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.