Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΤΕ


Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ και αυτή τη στιγμη εργάζομαι σαν ηλεκτρολόγος σε μια εταιρία. Το αφεντικο μου με εχει δηλωμένο σαν Β. Ηλεκτρολογου. Αναλυτικά στη μισθοδοσία γράφει ηλεκτρολόγος εγκαταστασεων και λοιπων ηλεκτρολογικων εργασιων. Εγω εχω παρει απο την αδεια ηλεκτρολογου υπομηχανικου β ταξης. Οταν ερθει η ωρα να αναβαθμισω την αδεια μου, θα μπορω; Η επειδή με εχει ετσι δηλωμενο δεν θα μπορω; παιζει κατι με τα ένσημα;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Να ρωτήσω και εγώ. Με την ενοποίηση-κατάργηση-απορρόφηση που είναι να γίνει, τι σημαίνει για εμάς που είμαστε ήδη απόφοιτοι κάποιου ΤΕΙ? Υπάρχει κάποια πρόβλεψη? Χάνουμε εντελώς κάθε δικαίωμα(που δεν έχουμε)-άδεια εργασιών κλπ? Έχει καταλάβει κανείς τι θα γίνει με τους υφιστάμενους πτυχιούχους?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλημέρα,

είμαι διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός και θέλω να κάνω αναγγελία για κάποιες ειδικότητες ηλεκτρολόγου και μηχανολόγου. Μου έδωσαν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης μία δήλωση για την αναγγελία και άλλη μία για εγγραφή στο Μητρώο Διπλωματούχων Μηχανικών.

Στη μία ζητούσε ένα παράβολο των 15 € με πληρωμή στην Εθνική. ΟΚ με αυτό.

Στην άλλη, ζητάει Παράβολο Χαρτοσήμου 15€. Δε δίνει λογαριασμό ή κωδικό παραβόλου. Γνωρίζει κάποιος τί παράβολο είναι αυτό και αν υπάρχει κωδικός να το βρω στο e-παράβολο;

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Καλησπέρα συνάδελφοι αν γνωρίζετε παρακαλώ έχω δυο ερωτήσεις..

α)πειράζει να βγάλω τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος του ηλεκτρολόγου μηχανικού Τ.Ε. απο την νομαρχία βιομηχανίας αφού έχω προσβληθεί σε μια δουλειά ως ηλεκτρολόγος ή είναι απαραίτητο να έχει γίνει αυτό πριν την πρόσληψη?Ρωτάω γιατί περνάω στην φάση δεύτερης συνέντευξης αύριο και υπάρχει περίπτωση να μου γίνει η πρόσληψη άμεσα,όμως δεν μου έχουν ζητήσει να έχω στην κατοχή μου τις άδειες αυτές τις οποίες εγω απο μόνος μου θα πάω να υποβάλλω μέσα στην βδομάδα αλλά να αργήσουν μέχρι να εκδοθούν!

β)χρειάζεται να ζητήσω να φαίνομαι στην σύμβαση εργασίας στα ένσημα με κάποιον συγκεκριμένο τίτλο για να μετράει στα χρόνια προυπηρεσίας μου σαν μηχανικός ή αρκεί να φαίνομαι απλά σαν ηλεκτρολόγος?

p.s.καίγομαι να με διαφωτίσει στο θέμα αυτό όποιος γνωρίζει σας παρακαλώ γιατι πρέπει να κινηθώ άμεσα και σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Share on other sites

@Angelo em

α) Δεν πειράζει, μπορείς και μετά την πρόσληψη.

β) Προφανώς θα απασχολείσαι ως μισθωτός.
Στην ΑΠΔ (τα ένσημα, όπως λες) θα πρέπει να φαίνεται ότι εργάζεσαι ως ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Edited by Kosmopolitis
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα @Kosmopolitis και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Ναι για μισθωτός πρόκειται οπότε δεν αγχόνομαι για τις άδειες και κοιτάω να είμαι γραμμένος ως ηλέκτρολόγος μηχανικός.Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.