Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Architectural engineering ή Architect


δημητρης91

Recommended Posts

Παρακολουθω στη σχολη της Θεσσαλονικης, αφου εκει μενω.. . οι αμφιβολιες μου λυθηκαν και εχω κανει την αιτηση μου. .. σε ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου!και σχετικα με αυτο που λες οτι οι αρχιτεκτονες του εξωτερικου δεν αποκτουν τσο καλη γνωση του αντικειμενου του πολιτικου μηχανικου, το εχω ξανακουσει και πρεπει να εχεις δικιο. .

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Δημητρη,

Υπαρχουν σχολες και σχολες, αλλες καλες και αλλες μετριες.και αλλες που δεν τις ξερει ουτε ο πρυτανης τους... τουλαχιστον τα μεγαλα πανεπιστημια ειναι πολυ φημισμενα και παρεχουν επιπεδο σπουδων. λειτουργουν απ το 1500-1600. αν ημουν στη θεση σου θα εκανα αιτηση σε καρντιφ, γλασκωβη, εδιμβουργο, μπαθ, και σεφιλντ.(το λονδινο το βγαζω απ εξω γιατι ειναι πανακριβο, δεν παλευεται). οι παραπανω ειναι παντα μεσα στην πρωτη εικοσαδα των αρχιτεκτονικων σχολων.

 

Και οσον αφορα το κρυο...ουτε αυτο παλευεται, αλλα κανουμε υπομονη εν'οψει του επομενου καλοκαιριου στην ελλαδα. :)

 

Anemoporos θα ηθελα να ζητησω τις συμβουλη σου..Με καλεσαν για interview στη GLASGOW school of Art.. στην επιστολη που μου εστειλαν μου ζητησαν να τους φερω μαζι μου ενα portfolio με 10 περιπου εργα, και ενα personal statement of intent των 500-700 λεξεων.. .Αφου περασες επιτυχως σε αυτη τη σχολη μπορεις να μου δωσεις καποια συμβουλη για το τι να περιλαβω στο portfolio?H καποια συμβουλη για το τι περιπου να γραψω στο statement?Εσυ τι περιπου τους εστειλες??αν ξερεις τι προτιμανε δλδ.. .η γενικοτερα οποιαδηποτε συμβουλη για το interview. ..θα σου ημουν παρα πολυ ευγνωμων αν εκανες κατι απο τα παραπανω.. (μου εδωσαν προθεσμια μεχρι τις 26 μαρτιου και ηδη εχω αγχωθει απειρα!)Σε παρακαλω αν εχεις χρονο δωσε μου μια απαντηση. ..:) Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν πραγματικα πολυ χρησιμη!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.