Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σφραγίδα Μηχανικού


gsk2005uk

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση για την σφραγίδα έναρξης επαγγέλματος. Η ΔΟΥ που θα πρέπει να αναγράφεται αφορά την ΔΟΥ στην οποία ανήκει το ΑΦΜ σου όταν το έβγαλες ή την ΔΟΥ στην οποία θα κάνεις την έναρξη επαγγέλματος?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα σε όλους! τελικα ρε παιδια ξερει κανεις για τη σφραγιδα αυτο που ρωτησα? δηλαδη για το τοπικο πολεοδομικο γραφειο? βασικα σημερα μια απο το τεε μου ειπε οτι δε χρειαζεται? και τη ρςτησα για το τμημα βιομηχανιας που καποιος μου ειπε οτι εκει πρεπει να κανω εγγραφη και μου ειπε οτι αυτο ειναι αλλο!!! υπαρχει καποιος που εωγαλε σφραγιδα τωρα και ξερει και γενικα να μου πει καποιος και για το τμημα βιομηχανιας?

 

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα , επειδη το θεμα ηταν αρχικα για την σφραγιδα εγω θέλω να ρωτήσω τελικα αυτο το αριθμός μητρώου εγγραφής στο τοπικο πολεοδομικο γραφειο ισχύει ? πηρα 100 τηλ σε αρμοδιες υπηρεσίες (καποιες δεν απαντησαν καν) και δε ξέρουν . μια στη πολεοδομια μου ειπε οτι δε το ξέρει και δεν εχει δει σε καμια σφραγιδα? θα μπορουσε καποιος να μου πει αν τελικα χρειαζεται και αν ναι να παω στη νομαρχια?

ευχαριστω!!!

Aυτη η διαδικασια ετσι και αλλιως δεν εχει σταματησει να ισχυει? Κυκλοφορουν κατι οδηγοι απο τεε και εετεμ αντιστοιχα, προοριζονται για νεους μηχανικους, και εκτος των αλλων μεσα εχουν υποδειγματα σφραγιδας. Πιστευω ειναι οτι χρειαζεσαι
Link to comment
Share on other sites

melita

Δεν χρειάζονται αυτά που λές.....

Σφραγίδα 8χ3

Ον/Επώνυμο

Ειδικότητα

Ιδρυμα αποφοίτησης (η μαζί με το ποηγούμενο)

Μέλος ΤΕΕ Αρ.μητρώου χχχχχχχ

Διευθυνση/ τηλέφωνο

ΑΦΜ/ΔΟΥ

 

Αυτά......

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα! βασικα ενα τετοιο οδηγο εχω και εγω αλλα δε ξερω μηπως ειναι πιο παλιος. γιατι γραφει οτι 8ελει και αριθμο μητρωου εγγραφης στο τοπικο πολεοδομικο γραφειο. αυτο ρωταω αν ισχυει ? και στο τμημα βιομηχανιας κανουμε τιποτα εγγραφη. αυτο το ειδα σε ενα site και μου το ειπε και ενας γνωστος μου απο τει .

Link to comment
Share on other sites

Παλιά χρειαζόταν γιατί μπορούσαμε μόνο σε 2 πολεοδομίες να γραφτούμε.Τώρα δεν ισχύει αυτό και προφανώς δεν ισχύει και ο αριθμός μητρώου στην τοπική πολεοδομία.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λες για πολεοδομία, δεν ίσχυει για μηχανολόγους που είσαι φίλε....Μόνο Νομαρχία, διεύθυνση βιομηχανίας για άδειες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.....

Link to comment
Share on other sites

οκ ευχαριστω πολυ! ικαρε με μπερδεψες λιγακι ! λες για πολεοδομια οτι για μηχανολογους δε ισχυει αλλα μετα λες οτι στην νομαρχια βγαζεις αδεια για μηχανολογικες εγκαταστασεις και αρα στην νομαρχια πρεπει να παω? σορυ που ρωταω !

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.