Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εφορία Αρχαιοτήτων


Recommended Posts

και μόλις υποβάλεις την ένσταση,πες το δήμαρχο να βγάλει το θέμα στην τοπική τηλεόραση.(εν ανάγκη ας δώσει και κάτι στον τοπικό καναλάρχη) να γίνει σούσουρο

κλπ κλπ να βγούν και μερικοί κάτοικοι στην τηλ να διαμαρτύρονται εντονα κλπ κλπ

Και ο παπάς φοβέρα θέλει :λαική παροιμία.

πόσο μάλον οι αρχαιολόγοι-που είναι να μην πώ τι και πάρω καμιά καρτα....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 28
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αμάν, πότε πλέον θα αποτινάξουμε αυτή τη νοοτροπία από πάνω μας? Μίζα, λάδωμα κλπ. Έχει μπει στο DNA μας πλέον???

Λες και άμα καλέσει ο Κοινοτάρχης τα κανάλια για συνέντευξη τύπου δεν θα πάνε.

 

sorry για το of topic, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω τις λέξεις μίζα, λάδωμα, γρηγορόσημο 15 φορές την ημέρα. Και μετά διαμαρτυρόμαστε ότι υπάρχει διαφθορά και κουραφέξαλα. Επιτέλους ας το σταματήσουμε καμμιά φορά. Αμάν πρωϊνιάτικα........

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς έχω διαπιστώσει ότι ΚΑΙ τμήμα των δημοσιογράφων τα παιρνει.και παρουσιάζουν το θέμα όπως το θέλει ο ενδιαφερόμενος-θυμάμαι τοπικό κανάλι μια φορά

που όλο το δελτίο ειδήσεων το αφιέρωσε σε ένα μόνο θέμα.που αφορούσε την διένεξη ενος επιχειρηματία και ενος ΟΤΑ (φυσικά είχε πάρει το μέρος του επιχειρηματία)

και φυσικά μην νομίζεις οτι τα αθηναικά κανάλια πάνε πίσω.

αυτή είναι η Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Χριστίνα σαν πρώτη κίνηση κάνε ένσταση ή αίτησι θεραπείας (κάπως έτσι λέγεται). Εαν ειναι απαντηση απο το ΚΑΣ...δυσκολα τα πραγματα. Εαν η απαντηση ειναι απο το τοπικο συμβουλιο της Λαρισας (εκει που υπαγονται τα αμπελακια) τοτε θελει ξανα και ξανα να πας και να επιμενεις στα δικα σου φυσικα με συμπαρασταση δημαρχου πολιτων κλπ. Βεβαια μπορει και αυτο που θελεις νακανεις να μην ειναι σωστο .....αλλα εσυ ξερεις καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας και το χρόνο σας. Προς το παρόν είπα στον προεδρο να ζητήσει αιτιολογημένη απόφαση και θα ακολουθήσω και τα υπόλοιπα βήματα.

@gio

ειλικρινά μέρες ολόκληρες, πριν να ξεκινήσω τη μελέτη προσπαθούσα να καταλάβω αν έπρεπε οντως να γίνει ένα τέτοιο έργο στα Αμπελάκια ή οχι.

Όταν τα επισκέφτηκα 5-6 φορές για να μπω στο κλίμα και στην παράδοση τους ώστε να δημιουργήσω κατι που να δένει ομαλά και και να εξυπηρετεί παράλληλα αποφάσισα τα εξής:

Μακάρι να μπορούσαμε όντως να αφήσουμε στην ησυχία τους κοινότητες τέτοιου είδους αλλα δεν είναι εφικτό. Τα αμπελάκια έχουν πολύ τουρισμο λογω των αρχοντικων τους και άρα πολλά αυτοκίνητα. Επίσης έχει και αρκετούς μόνιμους κατοίκους απο ότι είδα.

Η μελέτη μου είναι για την επέκταση της πλατειας και υπόγειο parking. Προσοχή ο δρόμος που θα οδηγεί στο parking δεν θα περναει μεσα απο το χωριό.

 

ϊσως το θέμα θα έπρεπε να μεταφερθεί αλλού γιατί με ενδιαφέρει η άποψή σας.

Link to comment
Share on other sites

Στην προκειμένη περίπτωση δεν προσπαθούν να προστατέψουν αρχαιότητες πολιτιστικής κληρονιαμίας. Δεν ανησυχουν για κάτι που μπορεί να χαθεί η καταστραφεί. Η άποψη τους ειναι πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει επέκταση πλατείας και υπόγειο parking.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως όταν σε ένα έργο εγκρίνει όψεις η αρχαιολογία (όχι μόνο θεμελίωση) τότε δεν έχει κανέναν λόγο η ΕΠΑΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.