Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προδιαγραφές εκπόνησης ΓΠΣ- ΣΧΟΟΑΠ-ΠΜΕΑ


Recommended Posts

Ψάχνω να βρω τις προδιαγραφές (σταθερότυπα, κλπ) εκπόνησης ΓΠΣ, ΣΧΟΟΑΠ και Πολεοδομικών Μελετών Επέκτασης - Αναθεώρησης. Υπάρχουν σε κάποιο ΦΕΚ όπου μπορώ να τις κατεβάσω? Και αν ναι, που θα μπορούσα να βρω ενδεχόμενες τροποποιήσεις?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Οι προδιαγραφές για ΓΠΣ και ΣΧΟΟΑΠ και οι αμοιβές μηχανικών για την εκπόνηση των μελετών εγκρίθηκαν με την υπουργική απόφαση 9572/1845/2000 (ΦΕΚ 209/Δ/7.4.2000) και μπορείς να την βρεις ΕΔΩ, ενώ την αντίστοιχη 5731/1146/2000 (ΦΕΚ 329/Δ/15.3.2000) ΕΔΩ.

 

Πληροφορίες για τις αποφάσεις αυτές (τροποποιήσεις κλπ) μπορείς να μάθεις στη Δ/νση Πολεοδομικού Σχεδιασμού (ΔΠΣ) του ΥΠΕΚΑ (Αμαλιάδος 17, Αμπελόκηποι).

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Τα πρότυπα του ΥΠΕΧΩΔΕ πρέπει να τα αναζητήσω από Αμαλιάδος? Είχα κάνει το 2002 μια ΠΜΕΑ και είχα βασιστεί σε σταθερότυπα του ΥΠΕΧΩΔΕ βάσει του 1337/83. Δυστυχώς όμως δεν τα έχω πλέον.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλημέρα σας,

Επειδή ενδιαφέρομαι για τα στάδια εκπόνησης των ΓΠΣ/ ΣΟΟΑΠ συνεχίζω σε αυτό το θέμα.

 

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για την διαδικασία εκπόνησης και έγκρισης των Α΄ και Β΄ φάσεων των ΓΠΣ και ΣΧΟΟΑΠ. Συγκεκριμένα πρέπει να γίνει παρουσίαση όλων των φάσεων στο Δ.Σ. απο τον μελετητή και πιο το χρονικό διάστημα για να εγκρίνει η επιβλέπουσα υπηρεσία την κάθε φάση; Υπάρχουν κάπου αυτά τα στοιχεία γιατί ούτε στον 2508/97 ούτε στην Αποφ-9572/1845/00 (ΦΕΚ-209/Δ/7-4-00) βρήκα κάτι. Αναφέρει αμοιβές, τεχνικές προδιαγραφές αλλά όχι χρόνοδιάγραμμα υλοποίησης και διαδικασία έγκρισσης. Μπορώ να τα βρω κάπου;

Σας ευχαριστώ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.