Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τι είναι και πως το αποκτάς


EvanA

Recommended Posts

:grin:... A place under the sun with no rules... Greece, live your myth...

 

Σε ένα πράγμα είμαστε πρώτη στα στατιστικά του ΟΟΣΑ... έχουμε τις λιγότερες αυτοκτονίες στον κόσμο και φαίνεται πως είμαστε από τους πιο χαρούμενους λαούς στον κόσμο... μιλάμε για top 3...!!!

 

http://stats.oecd.org/Index.aspx?DataSetCode=CSP2009

 

Επιλέξτε Greece, Quality of Life...

 

Αν κάποιος καταφέρει να μας κάνει και σοβαρό κράτος, να έχουμε ανάπτυξη και εξωστρεφή οικονομία, είναι για Nobel...!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 26
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δηλαδή φίλε EvanA σε τι στάδιο είμαι τώρα στο PCT ? Νόμιζα ότι έχω περάσει το στάδιο της έκθεσης έρευνας ότι δεν υπάρχει παρόμοιο στο κόσμο? Σου παραθέτω τα στοιχεία, και σε παρακαλώ να μου πεις σε τι στάδιο βρίσκομαι?....TIE ROD FOR STRUCTURAL PROJECTS

 

 

Βιβλιογραφικά δεδομένα Περιγραφή Αξιώσεις Mosaics Πρωτότυπο έγγραφο Νομική κατάσταση INPADOC

 

 

 

 

Αριθμός χορήγησης: WO2009101454 (A1)

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2009-08-20

Εφευρέτης(ες): LYMBERIS IOANNIS [GR]

Καταθέτης(ες): LYMBERIS IOANNIS [GR]

Ταξινόμηση:

- διεθνές E02D5/80; E21D21/00; E02D5/80; E21D21/00

- ευρωπαϊκό: E02D5/80D; E02D5/80C

Αριθμός Αίτησης: WO2009GR00009 20090205

Αριθμός(οι) Προτεραιότητας: GR20080100105 20080214

 

"Οικογένεια" Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας από INPADOC

View list of citing documents

View document in the European Register

Έχει δημοσιευθεί επίσης ως:

 

GR1006289 (B2)

 

Σχετικά έγγραφα:

 

JP2002121735 (A)

US5082399 (A)

JP50018684B (B)

US4697394 (A)

EP0884420 (A1)

 

περισσότερα >>

 

Report a data error here

Περίληψη του WO 2009101454 (A1)

The tie rod for structural projects for the protection of structures for earthquake and wind is comprised of a cast iron base (7) which has a bolt (4) passing through a hole, which is surrounded by threaded ring (5) with handles (6). A base plate (2) that sits on the bolt and turns with a ball bearing. A steel cable (9) passes through all; the one end of the cable is fixed to the base (2) with bolts (3). The other end leads to a member with blades around it (10), (12), (13), (14) which open and close around the member (17) with the help of bars (11) connected around the axis of the member with pins. To the other end, they are connected with pins to the blades. The rod presses the structure to the ground by a bolt connected to a cable which pulls a member (17) with blades which open against the sides of a hole drilled on the ground and pull the building towards the ground decreasing torque created by the forces of an earthquake or the wind. It is used on buildings with a frame, continuous building, wood frame houses with storm problems, cable bridges, loose ground slopes, etc.

 

Τα δεδομένα προέρχονται από τη βάση δεδομένων esp@cenet — Worldwide

Link to comment
Share on other sites

Για σου Γιάννη,

 

Όπως βλέπεις στα νούμερα της πατέντας σου έχεις στο τέλος Α1 αυτό σημάνει πως είσαι στην φάση της αίτησης, δηλαδή δεν σου έχει απονεμηθεί τίτλος. Όταν το Α1 γίνει Β1 τότε έχεις πατέντα. Μπορείς όμως για καθαρά εμπορικούς λόγους να λες "patent pending". Αυτό δεν σημαίνει κάτι όμως γιατί αν απορριφθεί τελικά έχουμε μια τρύπα στο νερό...

 

Αν θες να το εμπορευτείς πρέπει να εκμεταλλευτής το status “patent pending” όσο έχεις προστασία αυτό σημαίνει πως πρέπει να τραβήξεις όλες τις προθεσμίες μέχρι την τελευταία ημέρα για να κερδίσεις χρόνια μέχρι να στην απορρίψουν ολοκληρωτικά.

 

Η δημοσίευση είναι για να σε κυνηγήσουν αυτοί που έχουν αντιρρήσεις (συμφέροντα) και να σου κάνουν το λεγόμενο objection…

 

Φαίνεται πως η αρχική έρευνα βρήκε 4 κείμενα που χαρακτηρίζονται με Υ (κάτι που είναι εξόχως κακό) και σου καταρρίπτουν το claim 1. Αναγκάστηκες να κάνεις amendments και τώρα περιμένεις να πας στην επόμενη φάση.

 

Εκεί θα επαναξιολογήσουν τις διορθώσεις που έκανες και θα συνέχισης παρακάτω, υπάρχει πιθανότητα να μην σε αφήσουν ακόμα να πας στην επόμενη φάση... Όπου ξανά όλα από την αρχή, και ξανά στην Αμερική και ξανά στην Ιαπωνία όπου εκεί φαίνεται έχουν συμφέροντα και θα σε ξεσκονίσουν για τα καλά…

 

Το Υ σημαίνει πρόβλημα πρέπει να κάνεις υπομονή.

 

Θα σου συνιστούσα να διαβάσεις και τα τέσσερα κείμενα και να δεις αν πράγματι έχεις πρόβλημα χωρίς συναισθηματισμούς...

 

Έχεις πολύ δρόμο ακόμα… είσαι στο 15% της διαδρομής…

Link to comment
Share on other sites

Φίλε EvanA σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Τι θέλεις να πεις με αυτό? Αν θες να το εμπορευτείς πρέπει να εκμεταλλευτής το status “patent pending” όσο έχεις προστασία αυτό σημαίνει πως πρέπει να τραβήξεις όλες τις προθεσμίες μέχρι την τελευταία ημέρα για να κερδίσεις χρόνια μέχρι να στην απορρίψουν ολοκληρωτικά.

Link to comment
Share on other sites

Θέλω να πω αυτό που λέω...

 

Αν θέλεις να την εμπορευτείς και δεν ξέρεις με βεβαιότητα πως θα πάρεις τελικά το patent grand σε συμφέρει να τραβήξεις όλες τις προθεσμίες μέχρι την τελευταία μέρα, έτσι θα πετύχεις δυο πράγματα

 

Α) θα περιορίσεις την έκρηξη των εξόδων από ένα μικρό διάστημα σε ένα μεγαλύτερο διάστημα έτσι ώστε να απλωθεί το κόστος και να είναι λιγότερο προβληματική η χρηματοδότηση της διαδικασίας κατοχύρωσης.

 

Β) Αν την εμπορεύεσαι, δηλαδή την πουλάς σε κάποιον τα επόμενα δυο χρόνια και έχεις αβεβαιότητα για το patent grand, με αυτόν τον τρόπο κερδίζεις χρόνο που μπορείς να ισχυρίζεσαι το patent pending.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ EvanA, και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και το κουράγιο σου Δεν με νοιάζει και πολύ αν θα περάσει η διεθνή ευρεσιτεχνία, γιατί κατέθεσα άλλη καλύτερη για το ίδιο θέμα, και ίσος πρέπει να ακυρώσω την πρώτη, γιατί φοβάμαι ότι η μία μπορεί να απορρίψει την άλλη.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή να κάνω συγχώνευση της πρώτης και της δεύτερης ,με καινούρια διεθνή κατάθεση?

Link to comment
Share on other sites

Αχ αυτοί οι δικηγόροι... είναι άσχετοι παντελώς... Γιάννη δεν ξέρω, νομίζω πως το διάβασα σε κάποιο νόμο... ρώτα καλύτερα τα παιδιά στο ΟΒΙ αν δεν ξέρουν θα τα ξανά πούμε... το παρακολουθώ το thread...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ EvanA Ο υδραυλικός ελκυστήρας τοποθετημένος σε φρεάτιο φέροντος οργανισμού. http://www.youtube.com/jipacek

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.