Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Φόρμα προϋπολογισμού


basthepap

Recommended Posts

Φίλοι συνάδελφοι καλησπέρα.

Μήπως σας βρίσκεται καμιά φόρμα για τη σύνταξη (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ) προυπολογισμού πλήρους οικοδομικού έργου ; Δηλαδή από εκσκαφές μέχρι "το κλειδί στο χέρι" ;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Συνάδελφοι, καλημέρα. (ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα αυτή τη φορά!) Σύμφωνα με τον ν. 3734/2009 για την έγκριση εργασιών από την πολεοδομία για εγκατάσταση σταθμού εκμετάλλευσης ηλιακής ενέργειας, χρειάζεται η αίτηση να συνοδεύεται από προυπολογισμό έργου και αμοιβές μηχανικών. Θέλω να ρωτήσω, αν έχει κάνει κανείς και τί έχει συμπεριλάβει σ' αυτόν (γιατί από τις πολεοδομίες δεν βγάζω άκρη).

Εγώ, προς το παρόν έχω συμπεριλάβει τα υλικά για την περίφραξη (πασσάλους, συρματόπλεγμα, σιδερένια πόρτα, μπετό για το τοιχείο και τη θεμελίωση των πασσάλων). Αυτά σε μορφή αναλυτικού προυπολ. από τιμες που κατέβασα από το site του michanikos.gr.

Ο οικίσκος ελέγχου που θα μπει στο γήπεδο θα είναι προκατασκευασμένος, πρέπει να συμπεριλάβω και την προσφορά που μου έδωσαν από αντίστοιχη εταιρεία;

Τέλος, η αμοιβή μου πώς υπολογίζεται; Βάση αυτού του προυπολ; Ή υπάρχει κάποια ελάχιστη; Έχει πληρωθεί ήδη τοπογράφος μηχ. για τη σύνταξη του τοπογραφικού. Εγώ έχω ασχοληθεί βασικά με τα σχέδια για: διάγραμμα κάλυψης, κατασκευαστικές λεπτομέρειες περίφραξης, τεχνική έκθεση και προυπολ. Είμαι με δελτίο παροχής υπηρεσιών σε εταιρεία και είναι η πρώτη μου δουλειά, επομένως, οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.