Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Εγγραφή ή όχι στο ΕΕΤΕΜ


giorgadis

Recommended Posts

Πως να σε πάρει στα σοβαρά ο άλλος όταν ούτε αυτό δε γράφεις σωστά;

επεξεργάσου το μήνυμα 10 φορές, σκέψου πώς να την πεις σε συνάδελφο, κάνε τον εξυπνούλη απο τα στρουμφάκια και μετά λούφαξε στην μπαρουφοεξυπνάδα του PC σου. 

 

Τι προσφορά δίνεις στο topic σε νέο συνάδελφο?Την εξυπνάδα σου? Οι ειρωνίες να λείπουν όταν προσπαθούμε να βοηθήσουμε με την γραφειοκρατεία αυτού του τόπου.

 

Grow up και συμπεριφέρσου σαν ενήλικας. 

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

H EETEM έχασε κάθε νομιμοποίησή να μας εκπροσωπεί όταν ο ισόβιος πρόεδρας αλα Κιμ Γιονγκ Ουν δεν έκανε τίποτα εκτός από το να κόβει πίτες και να τρώει συνδρομές.

 

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!

- Το Φόρουμ δεν συμμερίζεται, δεν υιοθετεί την εν λόγω άποψη κατά του Προέδρου της ΕΕΤΕΜ και την καταδικάζει απερίφραστα.

- Εφόσον ζητηθούν από το θιγόμενο πρόσωπο τα ηλεκτρονικά σου στοιχεία (IP κ.τ.λ.) για αγωγές και μηνύσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να τα χορηγήσουμε. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των λόγων του.

 

ilias

 

Είναι ντροπή για τον κλάδο που ακόμη και σήμερα το μαγαζάκι αυτό (που μόνο "επιστημονική ένωση" δεν θυμίζει) συνεχίζει να υπάρχει και να κονομάει απ' όλα τα νταβατζιλίκια στα οποία έχει καταφέρει να χωθεί...

 

 

Από τους Κανόνες Συμμετοχής:

8. Έχουμε καλή συμπεριφορά, επιδιώκουμε την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και την ήρεμη ατμόσφαιρα στις συζητήσεις.

  • Συμπεριφερόμαστε κόσμια, κάνουμε προσεκτική επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιούμε, δεν βρίζουμε, δεν αναρτούμε άσεμνο υλικό, δεν προκαλούμε ούτε μέσω του avatar του προφίλ μας και επιδεικνύουμε σεβασμό προς τους συνομιλητές μας και τα συλλογικά όργανα (T.E.E., E.E.ΤE.M., Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., Παρατάξεις κ.λπ.). Τα γραπτά μένουν!

ilias

Edited by ilias
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.