Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!


Adavis

Recommended Posts

@kapetanios40

η συζήτηση εδώ μέσα έχει μήκος 22 σελίδες και 220 τοποθετήσεις, η πλειοψηφία των οποίων, είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Όλα όσα γενικώς αναφέρεσθε, έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά και ξανά με βασανιστική θα έλεγα ομοιότητα και μία ακόμη επανάληψις περί του ποίος και πότε αποφασίζει και για το τι είναι νόμιμο σε μιά Δημοκρατία δεν θα προσφέρει τίποτα.

Έχω πολλές φορές προτρέψει αυτούς που θεωρούν ότι, τα διόδια, ή τα έργα των αυτοκινητοδρόμων γενικότερα, είναι π.χ. αντίθετα με το γενικό συμφέρον, ή ότι μπορούσαν να γίνουν με άλλον τρόπο, ή ότι πρέπει να μην γίνουν καθόλου, γιατί υπάρχουν άλλες λύσεις καλύτερες, η ότι τέλος πάντων, έχουν αυτό το συγκεκριμένο λάθος, παράλειψη, ατιμία υπέρ της εταιρείας κλπ, να υποστηρίξουν την άποψή τους με στέρεα στοιχεία, δηλαδή αριθμούς και αναφορές σε άρθρα κάποιας σύμβασης και όχι γενικούς αφορισμούς, συνθήματα και λόγια από μιά ομιλία σε πεπεισμένους οπαδούς.

Και οι συμβάσεις και οι συζητήσεις κατά την ψηφοφορία στην Βουλή είναι δημόσιες και εύκολο να βρεθούν στο διαδίκτυο.

Εάν έχετε εντοπίσει κάτι συγκεκριμένο, παρακαλώ παρουσιάστε το μας, εγώ με πολύ χαρά θα το διαβάσω και θα τοποθετηθώ επ' αυτού.

Αλλιώς, εμένα προσωπικά, γενικές αναζητήσεις περί της "ιδεολογίας της ανυπακοής" η/και σοσιαλιστικών επαναστάσεων και πώς αυτές γίνονται από τους αγανακτισμένους κατόχους τζίπ Mercedes κλπ, ειλικρινώς, μου είναι εντελώς αδιάφορες.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 341
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο!

Επειδή όμως δεν έχω λεφτά, θα ήθελα όσοι περνούν έξω από τον χώρο που σκοπεύω να ανοίξω το τυροπιτάδικο, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δεν μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω, έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ τυρόπιτες (τις οποίες φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)!

Όχι, δεν είμαι βλαμμένος, απλά προσπαθώ να ακολουθήσω την ίδια πετυχημένη πρακτική των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει τα έργα οδοποιίας στο εθνικό μας δίκτυο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνδρομή σας και επιφυλάσσομαι για την παρασκευή πολύ νόστιμων εδεσμάτων όταν θα είμαι έτοιμος!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε dgt, για να διεκδικήσεις την καταβολή του αντιτίμου της τυρόπιτας προκαταβολικά, καταλαβαίνεις πως θα πρέπει τουλάχιστον να δεσμεύσεις το χώρο και να τοποθετήσεις τις κατάλληλες ενημερωτικές πινακίδες, σύμφωνα πάντα με τα σχετικά πρότυπα. Επομένως, κάνε εσύ τα παρακάτω και εγώ όποτε περάσω έξω από το μαγαζί, θα σου πληρώσω την τυρόπιτα.

Link to comment
Share on other sites

Η εγω που δεν πληρωνω ειμαι παρανομος η αυτοι. Ετσι δεν ειναι? Τραβανε αυτοι το αυτι του υπουργου που <βγαλαμε>, που εχουμε, που μας αξιζει κ αυτος τραβαει το δικο μας. Εμας που τον ψηφισαμε! Κανω κανεναν λαθος συλογισμο μηπως?

Ναι ομως συμφωνω με το κινημα.

Link to comment
Share on other sites

Ποιοε τον ψήφισε; το 40% του ΠΑΣΟΚ στο 60% των ψηφισάντων στις εκλογές αφορά το 24% των εγγεγραμμένων. Δηλαδή του 70% περίπου του Ελληνικού λαού.

Τελικά 70%Χ24% = 16.8%!!!!

 

Να λοιπόν ποιοι ψηφίσαν το εν λόγω και τους άλλους υπουργούς

 

Αν είχαμε τουλάχιστον απλή αναλογική!!

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι όλο αυτό το κίνημα τί όρια βάζει στον εαυτό του. Σήμερα δεν πληρώνουμε διόδια και εισιτήρια ΜΜΜ. Αύριο δεν θα πληρώνουμε ΦΠΑ. Και μεθαύριο δεν πληρώνουμε ο ένας τον άλλον στις συναλλαγές μας. Όλο αυτό οδηγεί στην αναρχία.

Link to comment
Share on other sites

Με την ευκαιρία, να δώσω έναν σύνδεσμο για Τα δικαιώματα των επιβατών και τα όρια της δικαιοδοσίας των ελεγκτών στα Μέσα Μεταφοράς

 

 

agrafiot, δεν πρόκειται για μια αυτοκαταστροφική εγωκεντρική πρακτική ανεύθυνων πολιτών. Πίσω από αυτά τα κινήματα υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, με πραγματικές κοινωνικές ευαισθησίες. Υπάρχει ιδεολογική βάση και χαρακτήρας κινήματος.

Εν τέλει, η όλη λογική της "ανυπακοής" βασίζεται σε αυτό που είπε ο Γιάννης: Από που νομιμοποιούνται οι κυβερνώντες να αποφασίζουν για τις τύχες μας; Από το γελοίο εκλογικό ποσοστό τους; Από έναν άθλιο εκλογικό νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν; Από το σύνταγμα που οι ίδιοι έκαναν κουρελόχαρτο;

Τι περιθώρια μας έχουν αφήσει να καθορίζουμε την τύχη μας; Μήπως μόνο το να διαλέγουμε ποιος από τους δύο θα κάθεται στο σβέρκο μας; έως πότε θα το ανεχόμαστε; Με ποιον τρόπο θα αποκτήσουμε λόγο; Με τους κανόνες που θέτουν αυτοί;

Link to comment
Share on other sites

Αφήστε τα διόδια! Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό. Υπάρχουν πολλοί παππούδες και γιαγιάδες που δεν έχουν για πετρέλαιο φέτος... Τι κάνουν; ξεπαγιάζουν...

 

Το κακό είναι ότι με τις αλλαγές στο ΕΣΥ και στα φαρμακεία, πλέον δεν έχουν ούτε τα φαρμάκα τους για να θεραπευτούν αν αρρωστήσουν από το κρύο...

 

Αυτός ο χειμώνας είναι δύσκολος αλλά ο χειμώνας 2011-2012 θα μας θυμίσει το χειμώνα 1941-1942. Θα έχουμε νεκρούς από την πείνα και το κρύο.

 

Πριν από λίγους μήνες το είχα γράψει αυτό εδώ μέσα και ήμουν επιφυλακτικός κι εγώ ο ίδιος... Τώρα πλέον το βλέπω καθαρά. Έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.