Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Novatron
 • Engineer
  Engineer

  Εσπερίδα ΤΕΕ/ΤΑΚ για την ηλεκτρονική πλατφόρμα αδειών δόμησης

  Το Michanikos.gr θα καλύψει ζωντανά την ειδική ενημερωτική εκδήλωση του ΤΕΕ σε συνεργασία με το ΤΕΕ/ΤΑΚ για τους μηχανικούς της Ανατολικής Κρήτης ενόψει της υποχρεωτικής λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τις οικοδομικές άδειες.

  Στοιχεία για την Εσπερίδα

  Στα πλαίσια της εφαρμογής του Ν.4495/2017 με τον οποίο προβλέπεται η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την υποβολή αιτήσεων για οικοδομικές άδειες από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και με δεδομένη την ανάγκη έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μηχανικών για τη νέα διαδικασία μέσω της αντίστοιχης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, το ΤΕΕ σε συνεργασία με το ΤΕΕ/ΤΑΚ διοργανώνουν από κοινού ειδική ενημερωτική εσπερίδα η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στους μηχανικούς της Ανατολικής Κρήτης οι οποίοι ασχολούνται με την αδειοδότηση, τη μελέτη και την επίβλεψη οικοδομικών εργασιών σε ιδιωτικά έργα.

  Η ειδική ενημερωτική εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9, Ηράκλειο), την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 με ώρα έναρξης στις 18:30'. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί ο τρόπος λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος και η νέα ηλεκτρονική διαδικασία με την οποία θα εκδίδονται πλέον οι οικοδομικές άδειες ανά την επικράτεια, από εξειδικευμένα στελέχη της κεντρικής υπηρεσίας του ΤΕΕ και θα ακολουθήσει αναλυτική συζήτηση για τα ζητήματα εφαρμογής και λειτουργίας του νέου συστήματος.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.teetak.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1407:2018-10-08-11-14-18&catid=57:anakoinwseis&Itemid=53

  Edited by Engineer  Σχόλια Μελών


  Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η μετάδοση-παρουσίαση.Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση αλλά σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσουμε την μετάδοση

  Edited by Elounda

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  1 ώρα πριν, mikegad said:

  Εμένα πάντως δεν μου δείχνει κάτι

  Αναμονή γράφει

  κάτι δεν πατάς σωστά..... live.... ζωντανό.... σπαρταράει σ λέου....

   

   

  • Thanks 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Στα τοπογραφικά που θα κατατεθούν για έκδοση Α.Δ. πλέον με τον 4495 δεν υπάρχει υποχρέωση για την υπόδειξη με συντεταγμένες του μελλοντικού κτιρίου.Αυτό γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι καθόλου και από την ημερίδα καταλάβαμε οτι ήταν πολλοί συνάδελφοι που ούτε αυτοί το είχαν πάρει χαμπάρι όπως και οι πολεοδομίες (τουλάχιστον κάποιοι υπάλληλοι που ήταν εκεί).Να ευχαριστήσουμε και τον manolis_gon γιατί αφιέρωσε 3 απογευματα από τον προσωπικό του χρόνο για να γίνει η μετάδοση αυτή .

  Edited by Elounda
  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

  Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

  Δημιουργία λογαριασμού

  Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

  Εγγραφή νέου λογαριασμού

  Σύνδεση

  Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

  Συνδεθείτε τώρα

×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.