Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Stedi

  KENAK Freeware

  Win 10, xampp 1.8.2
 4. Mου εβγαλαν παρατηρηση αυτο... Παρακαλούμε αναρτήστε, Υπεύθυνη δήλωση ν.1599/86 του εκδότη του παραστατικού (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής) στην οποία θα αναφέρεται το ποσοστό (%) που αναλογεί στο καθεστώς ΦΠΑ της ΈΔΡΑΣ του. (όχι της επιχείρησης) . ειχα αναρτησει ΥΔ οπου ελεγα το ποσοστο που αναλογει στο καθεστώς ΦΠΑ της έδρας μου ειναι 0% , αφου απαλασομαι του ΦΠΑ . που ειναι το λάθος? εχει καποιος καμια ιδέα ? εν τω μεταξυ εχω περασει αρκετα με την βεβαιωση που λεει 0%, Μηπως ο ελεγκτης εννοεί οτι πρεπει να δηλωσω το καθεστως εδρας μου γενικα δηλ. 24% ? εχει κανει καποιος τετοια ΥΔ ?...... ΜΠΕΡΔΕΜΑ
 5. καλημέρα συνάδερφοι. Όταν λέμε "πρόσφατο Ε9"?Έχω υπόθεση οριστικής δήλωσης εδω και τουλάχιστον 2 έτη . Τότε μου είχε προσκομίσει ο πελάτης και το Ε9. αλλά εγώ τώρα θα ανεβάσω τα δικαιολογητικά στο σύστημα. Θα πρέπει να του ξαναζητήσω Ε9?? (πείτε οχι, πειτε οχι., πειτε όχι..)
 6. Μα, ΔΕΗ στο όνομά σας δεν υπάρχει. Από πού θα σας έρθει αυτό το "χαρτί" ; Επίσης, η ζωή - επιτρέψτε μου- επιφυλάσσει πολλά στον καθένα μας. Καλύτερο είναι να μην ξοδεύουμε ενέργεια και δυνάμεις, παραμένοντας οικειοθελώς σε καταστάσεις που δε μας αφορούν, και περισσότερο, από τις οποίες κανένας δε θα ωφεληθεί. Επαναλαμβάνω, στη ζωή θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα. Δε χρειάζεται να προκαλείτε ο ίδιος προβλήματα στον εαυτό σας για να έχετε να ασχολείστε. Αυτή είναι τέλοσπάντων η άποψή μου. Η δική σας προφανώς διαφέρει. Καλό κουράγιο λοιπόν...
 7. Με το F9 ενεργοποιείς/απενεργοποιεις το snap του κερσορα πανω στο grid που εχεις ορισει. Για περισσοτερες αλλαγες πατα osnap
 8. έβαλα χοντρικά τα ποσά. Απλώς στο ειδοποιητήριό μου για το Μάρτιο δεν περιλαμβάνεται ο κλάδος επικουρικής. Να υποθέσω ότι έγινε κάποιο λάθος?
 9. Δεν έγραψα ότι, ισχύει αυτό που λες!!!! Απάντησα, ότι ισχύει αυτό που λέει ο bag, δηλαδή ότι και στον 4495 ΔΕΝ μπορεί να πάρει μειωτικο συντελεστή....
 10. Και σε ποιο έτος μπαίνεις;
 11. Το πρόβλημα δημιουργείται λόγω του προγράμματος και συγκεκριμένα της απαίτησης για έκδοση ΕΕΜΚ. Εμείς σαν ΗΜ δεν πολυ-ελέγχουμε αυθαιρεσίες. Οταν όμως στείλεις το πελάτη να βγάλει ΕΕΜΚ ο ΠΜ ή ο αρχιτέκτων θα του βγάλει ολο και κάποιο αυθαίρετο.
 12. Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ όλους για τίς σκέψεις και υποδείξεις σας. Σκέφτομαι οτι η πιο ασφαλής λύση είναι η διατήρηση του υφιστάμενου πίνακα καθέτων ( 50% - 50% - 0%) και ο υπολογισμός της δόμησης της κάθε καθέτου σύμφωνα με το εμβαδόν της αγνοώντας την τρίτη κάθετη που ούτως ή άλλως μένει αδόμητη. (Εξ' άλλου στην περίπτωσή μου η πραγματοποιούμενη δόμηση είναι πολύ μικρότερη από την επιτρεπόμενη ενώ στο μέλλον προβλέπεται η διάνοιξη τής πίσω οδού στο οικόπεδο με αποτέλεσμα να είναι πλέον δυνατή η κατάτμηση και η κατάργηση των καθέτων.) Ειλικρινά, ευχαριστώ όλους.
 13. Ναι οκ να τα ανεβασω. Αλλα που να τα καταχωρησω? δεν δινει τετοια επιλογη νομιζω να τα βαλω καπου
 14. Νομίζω ότι το συνημμένο θα σε βοηθήσει αρκετά cascading - discrimination.pdf
 15. https://theconstructor.org/concrete/bacterial-concrete-self-healing-concrete/13751/
 16. Καλησπέρα, νομίζω ότι η Ευρωπαϊκή Κάρτα Υγείας έχει ετήσια ισχύ.
 17. trellovoskos

  3DR.STRAD vs ΡΑΦ

  Συνάδελφοι θα ήθελα την άποψη σας ανάμεσα στα δύο αυτά προγράμματα όσοι έχετε εμπειρία χρήσης τους, για οπλισμένο σκυρόδεμα με ενδιαφέρει. Δηλαδή ποιο θα επιλέγατε ανάμεσα στα δύο (είναι παρόμοιας "φιλοσοφίας" δηλ. απο την άποψη εισαγωγής οπλισμού απο τον χρήστη) και ιδιαίτερα επειδή έχω ήδη διαβάσει στο φόρουμ αρκετά καλά σχόλια για το ΡΑΦ, θα με ενδιέφερε να μάθω λεπτομέρειες και για το STRAD δηλ. αν είναι δύχρηστο, αν έχει bugs, πόσο καλά είναι τα κατασκευαστικά του σχέδια, τι συμβαίνει με την τεχνική του υποστήριξη και τελικά αν αξίζει να το προτιμήσω έναντι του ΡΑΦ. Ευχαριστώ!
 18. Παράξενο, το πρωί που κοίταξα μου εμφάνιζε ακόμα τα παλιά. Ευχαριστώ!
 19. Ψάχνοντας στα πρακτικά της Βουλής βρήκα το παρακάτω https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=34565ba9-db92-4e9c-b872-aa31017f3d80 Αρ. Τροπολογίας: 2129/238 22.4.2019 Αρχείο: Περιγραφή: Ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
 20. Έχει εκδοθεί ο Μάρτιος και ως ειδοποιητήριο. Και στις οφειλές θα δεις ως οφειλές και τις 2ες δόσεις των εκκαθαρίσεων 2017 & 2018 και του Μαρτίου '19.
 21. που πηγαίνω για να ρυθμίσω τα βήματα του κέρσορα;;;.
 1. Load more activity
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.