Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Αγώνας δρόμου για να προχωρήσει η επένδυση στο Αφάντου


    Συνάντηση με τον επενδυτή του Γκολφ Αφάντου τον ομογενή επιχειρηματία Μερκούρη Αγγελιάδη, είχε χθες ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος μετά την εμπλοκή που δημιουργήθηκε με την επένδυση.

     

    Τον κ. Αγγελιάδη συνόδευαν συνεργάτες του στη Ρόδο και συζήτησε με τον δήμαρχο τα νέα δεδομένα μετά και τις εξελίξεις οι οποίες το ακίνητο του γκολφ χαρακτηρίζεται αρχαιολογικός χώρος. Ο επενδυτής εξέφρασε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για το μέλλον της επένδυσης και αναφέρθηκε στην καθυστέρηση δύο χρόνων που υπάρχει ήδη.

     

    Μετά από διεξοδική συζήτηση ο δήμαρχος Ρόδου ενημέρωσε τον κ. Αγγελιάδη για την συνάντηση των εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων και των Επιμελητηρίων που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο δημαρχείο για το θέμα του Γκολφ και για την πρόθεσή του να αποστείλει αίτημα προς το Κεντρικό Συμβούλιο Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας του Δημοσίου με το οποίο θα ζητά τη συμμετοχή του ιδίου, αλλά και του αρμόδιου νομικού συμβούλου του δήμου στη συνεδρίασή του της 9ης Μαΐου 2016, προκειμένου να παραθέσουν τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας, και τις νομικές διαστάσεις του θέματος.

     

    Ο δήμαρχος τόνισε ότι «θα αγωνιστεί με όποιο μέσο διαθέτει για την απεμπλοκή της επένδυσης η οποία είναι μέγιστης σημασία για την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού της Ρόδου», ενώ πρόσφατα και ο Περιφεριάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος είχε εκφράσει δημόσια τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις στο Αφάντου τονίζοντας ότι η επένδυση θα παραμείνει "παγωμένη" για το επόμενο διάστημα.

     

    Πηγή: http://www.ered.gr/el/content/Agonas_dromou_gia_na_prochorisei_i_ependusi_sto_Afantou_/#.VysHMoSLS70





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.