Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Παραδίδεται εντός της εβδομάδας η επέκταση του Smart Park – Στα 22 εκατ. η επένδυση


    Εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει παραδοθεί το έργο, που αφορά την ολοκλήρωση των εργασιών για την επέκταση των εγκαταστάσεων του Smart Park στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη REDS, του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, την 1η του Νοέμβρη το κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί στις νέες εγκαταστάσεις του γνωστού εμπορικού.

    ΤΟ ΕΡΓΟ

    Το Smart Park άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το 2011. Η επέκταση, η οποία έλαβε σάρκα και οστά το 2019, αναπτύχθηκε σε μία έκταση 53 χιλιάδων τετραγωνικών.

    Η ανάγκη για τη διεύρυνση της επένδυσης, είχε άμεση σχέση με τη ζήτηση που αναπτύχθηκε στη διάρκεια των ετών, καθώς και από τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα εξίσου. Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο εσόδων για το Smart Park τα τελευταία οκτώ χρόνια ανέρχεται σε 48 εκατ. ευρώ. Το σύνολο τζίρου των καταστημάτων, εντός του εμπορικού, φτάνει στα 435 εκατ. ευρώ. Με την αντιστοιχία στο ΦΠΑ, επιπρόσθετα, να ορίζεται στα 117 εκατ. ευρώ.

    Ακόμη, στο νέο χώρο θα υπάρχουν 15 χιλιάδες τετραγωνικά με νέα καταστήματα από διεθνή brands, όπως επίσης και επιπλέον ελεύθεροι χώροι πρασίνου. Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και ένα εντυπωσιακό δάσος.
    Το σύνολο της επένδυσης, αναμένεται να φτάσει στα 22 εκατ. ευρώ, ενώ οι μόνιμες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν προβλέπεται να φτάσουν τις 700.

    ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

    Η REDS πρωταγωνιστεί και σε άλλες μεγάλες και εμβληματικές επενδύσεις. Η μία αφορά στην ανάπλαση της Μαρίνας Αλίμου, ενός έργου που θα αλλάξει την εικόνα της περιοχής, προϋπολογισμού 107,5 εκατ. ευρώ (σ.σ. με παράλληλη δημιουργία 350 θέσεων εργασίας). Η κατανομή χρήσεων στη νέα Μαρίνα Αλίμου, θα έχει ως εξής:

    Τομέας 1: Τουριστική ανάπτυξη και dry dock
    Τομέας 2: Διοικητική υποστήριξη
    Τομέας 3: Γραφεία και καταστήματα, εστίαση, εμπορικές εκθέσεις για προς πώληση σκάφη
    Τομέας 4: Εστίαση και ψυχαγωγία, αναψυχή
    Τομέας 5: Εγκαταστάσεις ναυταθλητισμού
    Συνάμα, υπάρχει και το Cambas Project, μία μεικτή επένδυση γραφείων, μαζί με εμπορικό κέντρο, ξενοδοχείο, σε οικόπεδο 157.383 μ3. Η επένδυση κοστολογείται πάνω από 220 εκατομμύρια, δημιουργώντας 1600 θέσεις εργασίας.


    Πηγή: https://ypodomes.com/paradidetai-entos-tis-evdomadas-i-epektasi-toy-smart-park-sta-22-ekat-i-ependysi/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.