Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης


    Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ), λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του συνδετήριου τμήματος του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ τίθενται σε ισχύ από την Κυριακή 12 έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

     

    Συγκεκριμένα, από τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (398,8 χιλιόμετρο) έως και το 399,3 χιλιόμετρο θα γίνεται εκτροπή και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας, από παράπλευρους δρόμους.

     

    Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα αύριο, από τις 7.00 έως τις 7.15, θα γίνεται ανάσχεση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη διασταύρωση Νέων Πόρων με Π.Α.Θ.Ε. (401,8 χιλιόμετρο). οι οδηγοί, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, καλούνται από την Τροχαία να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

     

    Πηγή: www.dikaiologitika.gr





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.