Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Τα δικά της ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ανοίγει η Airbnb


    Τα πρώτα 14 συγκροτήματα διαμερισμάτων για βραχυχρόνια μίσθωση πρόκειται να ανοίξει μέχρι σταδιακά μέχρι το 2020 η Airbnb ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον όμιλο διαχείρισης διαμερισμάτων Niido.

    Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg η κοινοπραξία των δυο εταιρειών θα αναπτύξει το επόμενο διάστημα ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Νάσβιλ των ΗΠΑ το οποίο θα είναι το δεύτερο κτίριο που αποκαθιστάται και θα φέρει την επωνυμία της Airbnb.

    Στις αρχές του τρέχοντος έτους το "ντεμπούτο" του νέου μεγάλου βήματος της εταιρείας στην αγορά ακινήτων έγινε με το άνοιγμα συγκροτήματος 324 διαμερισμάτων στο Κίσιμι, Φλόριντα, κοντά στο Ορλάντο.

    Σήμερα η εταιρεία με έδρα την Silicon Valley απέκτησε από κοινού με την Niido το κτίριο 328 διαμερισμάτων που ονομάζεται «Olmsted» και βρίσκεται στην γειτονιά SoBro του Νάσβιλ. Η συμφωνία προβλέπει ότι οι μισθωτές θα συνάψουν βαρχυχρόνιες μισθώσεις και θα μπορούν να ενοικιάζουν τα διαμερίσματά τους για 180 ημέρες το χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο η Airbnb είχε συνάψει συμφωνία με την Brookfield Property Partners για χρηματοδότηση $200 εκατ.


    Πηγή: http://ered.gr/el/content/Ta_dika_tis_enoikiazomena_diamerismata_anoigei_i_Airbnb/#.W3VMH877TIU



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.