Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • ΤΕΕ: Εξετάσεις Άδειας άσκησης Επαγγέλματος Ιουλίου 2020


    • Οι εξετάσεις για την Απόκτηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος για τους Διπλωματούχους Μηχανικούς θα διεξαχθούν κανονικά την περίοδο 6 έως 17 Ιουλίου 2020, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι του COVID-19, τόσο για την προστασία των εξεταζόμενων, όσο και των εξεταστών και του προσωπικού του ΤΕΕ (όπως παρατίθεται κατωτέρω).
    • Οι εξεταζόμενοι θα προσέρχονται για εξέταση με ραντεβού, το οποίο θα έχει προκαθοριστεί από τους ίδιους, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής υποβολής των δικαιολογητικών, με επιλογή Ημέρας (όπου παρέχεται αυτή η δυνατότητα) και Ώρας εξέτασης. Η δυνατότητα επιλογής θα είναι διαθέσιμη για όσους έχουν υποβάλει όλα τα δικαιολογητικά που προβλέπονταν στην Προκήρυξη των εξετάσεων και έχουν λάβει έγκριση από το ΤΕΕ.
    • Σε ειδικές περιπτώσεις ειδικοτήτων (όπως απόφοιτοι ΣΕΜΦΕ) ο καθορισμός της ημερομηνίας και της ώρας εξέτασης θα γίνει από το ΤΕΕ. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν σχετικά από το αντίστοιχο πεδίο του συστήματος ηλεκτρονικών εξετάσεων.
    • Οι υποψήφιοι Διπλωματούχοι Αρχιτέκτονες Μηχανικοί, οι οποίοι έχουν δηλώσει κοινή διπλωματική εργασία με υλικό (μακέτες, σχέδια κλπ) να επιδιώξουν να εξεταστούν την ίδια ημερομηνία/ώρα και στην ίδια αίθουσα. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξετάσεων.

     (E-mail: [email protected] τηλ.:2103291200 (επιλογή 3), 2103291297, 417, 432, 433, 448 ,645)

     Αναλυτικά το Πρόγραμμα Εξετάσεων (pdf)

    Διαδικασία Προφορικής Εξέτασης για Απόκτηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος – Ιούνιος-Ιούλιος 2020 με την τήρηση όλων των κανόνων για την αποφυγή μετάδοσης της λοιμωξης COVID -19

     Οι Εξετάσεις θα διενεργηθούν με την εξής διαδικασία:

    • Πριν την εξέταση, οι εξεταζόμενοι οφείλουν να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό στην είσοδο ή έξω από αυτή.
    • Η είσοδος στα κτήρια του ΤΕΕ δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν εξεταζόμενο πριν την καθορισμένη ώρα εξέτασης.
    • Οι εξεταζόμενοι πρέπει να φορούν μάσκα προστασίας (απλή χειρουργική μάσκα ή υφασμάτινη μη ιατρική) τόσο κατά την είσοδο τους όσο και κατά την διάρκεια της παραμονής τους στα κτήρια του ΤΕΕ. Την μάσκα θα πρέπει να φέρει ο εξεταζόμενος και χωρίς αυτήν δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση του στο κτήριο.
    • Κατά την είσοδο τους συστήνεται να εφαρμόσουν αντισηπτικό διάλυμα στα χέρια τους. Αντισηπτικό υγρό βρίσκεται σε εμφανές σημείο της εισόδου.
    • Μετά την είσοδό τους πρέπει να κατευθύνονται αμέσως στον όροφο και στην αίθουσα που έχει προεπιλεγεί για την εξέτασή τους. Συστήνεται η χρήση του κλιμακοστασίου και η αποφυγή χρήσης του ανελκυστήρα. . Σε περίπτωση χρήσης του ανελκυστήρα αυτή θα γίνεται από ένα μόνο άτομο σε κάθε διαδρομή και μέχρι το τέλος της διαδρομής.
    • Το ΤΕΕ έχει λάβει όλα τα μέτρα έτσι ώστε το πλήθος των ταυτόχρονα ευρισκόμενων σε κάθε κτήριο να είναι το ελάχιστο δυνατό, προκειμένου να τηρούνται οι προβλεπόμενες από τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας αποστάσεις. Σε περίπτωση αναμονής για εξέταση θα πρέπει οι εξεταζόμενοι επίσης να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού του ΤΕΕ.
    • Οι εξεταζόμενοι κατά τη διάρκεια παραμονής τους μέσα στο κτήριο του ΤΕΕ να προσπαθούν να αποφεύγουν να βρίσκονται σε χώρους όπου υπάρχουν και άλλα άτομα και να αποφεύγουν την παραμονή και την επικοινωνία με άλλα άτομα σε κοινόχρηστους χώρους, όπως πλατύσκαλα, σκάλες κ.λπ.
    • Να προσπαθούν να τηρούν την απόσταση των δύο (2) μέτρων από τους υπόλοιπους ανθρώπους που κινούνται μέσα στο κτήριο.
    • Το ΤΕΕ έχει σε διάφορα σημεία συσκευές αντισηψίας των χεριών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
    • Μετά την εξέταση οι εξεταζόμενοι πρέπει να απομακρύνονται από το κτήριο και να αποφεύγουν τον συνωστισμό στην είσοδο ή έξω από αυτή.
    • Κατά την έξοδο τους οι υποψήφιοι απορρίπτουν τυχόν μάσκες μίας χρήσης στον ποδοκίνητο κάδο που βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο.
    • Σε περίπτωση που εξεταζόμενος θεωρεί ότι ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου για λοίμωξη COVID -19 (σύμφωνα με το παράρτημα), δεν θα προχωρήσει στον καθορισμό του ραντεβού μέσω του συστήματος. Αντ’αυτού, θα πρέπει να γνωστοποιήσει μόνον αυτή την πληροφορία (χωρίς αναφορά στην πάθηση ή το αίτιο)  στο Τμήμα Εξετάσεων του ΤΕΕ ([email protected]) το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να καθοριστεί ειδικό ραντεβού και να ληφθούν τυχόν πρόσθετα μέτρα, σε συνεργασία με τον Γιατρό Εργασίας του ΤΕΕ.Σε περίπτωση που υποψήφιος αρνείται να ακολουθήσει τις ανωτέρω οδηγίες για την δική του ασφάλεια, την ασφάλεια των συνυποψηφίων του, των εξεταστών και των εργαζομένων του ΤΕΕ δεν θα εξετάζεται.

    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

    Ομάδες αυξημένου κινδύνου για σοβαρή λοίμωξη από COVID-19

    (ΚΥΑ Αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ. 64 /341/9188/11.05.2020 ΦΕΚ Β’ 1800)

    1.1. Άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.

    1.2. Ασθενείς/άτομα ηλικίας άνω των 45 ετών με:

    α) ανθεκτική αρτηριακή υπέρταση, παρά τη μέγιστη αγωγή,

    β) αρρύθμιστο σακχαρώδη διαβήτη: HbA1c του τελευταίου 3μήνου: 8.0% ή Μ.Ο. τιμών γλυκόζης αίματος >200 mg/dL τις τελευταίες 7 ημέρες και ασθενείς με μικρο/μακρο αγγειακές επιπλοκές,

    γ) χρόνια αναπνευστικά νοσήματα μέτριου προς σοβαρού βαθμού: ασθενείς με άσθμα με 2 παροξύνσεις κατά το τελευταίο έτος, παρά τη μέγιστη αγωγή (με β-διεγέρτη και εισπνεόμενο κορτικοειδές), ασθενείς με ΧΑΠ που βρίσκονται σε οξυγονοθεραπεία κατ’ οίκον ή παρουσίασαν 2 παροξύνσεις κατά το τελευταίο έτος ή/και μία νοσηλεία σε νοσοκομείο, ασθενείς σε μόνιμη οξυγονοθεραπεία για άλλες αναπνευστικές παθήσεις,

    δ) χρόνια καρδιαγγειακά νοσήματα, εφ’ όσον παρουσιάζουν: κλάσμα εξώθησης αριστεράς κοιλίας:< 40%, ενεργό ισχαιμία του μυοκαρδίου, άνω του μετρίου βαθμού στένωση ή ανεπάρκεια μιτροειδούς ή αορτικής βαλβίδας, πνευμονική υπέρταση, ιστορικό πρόσφατης καρδιοχειρουργικής επέμβασης (προ τριμήνου), καθώς και οι μυοκαρδιοπάθειες,

    ε) χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, που υποβάλλονται σε εξωνεφρική κάθαρση,

    στ) χρόνια ηπατική ανεπάρκεια (κίρρωση).

    1.3. Άτομα με υψηλό δείκτη μάζας σώματος (BMI>40).

    1.4. Άτομα όλων των ηλικιών, που παρουσιάζουν σοβαρή ανοσοκαταστολή (συγγενή ή επίκτητη) σύμφωνα με τη γνώμη του θεράποντος ιατρού – Μεταμοσχευμένοι που λαμβάνουν >2 ανοσοκατασταλτικά φάρμακα – HIV ασθενείς με CD4<200/μL.

    1.5. Ασθενείς με διάγνωση νεοπλασίας κατά την τελευταία πενταετία ή που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία ή ανοσοθεραπεία


    Πηγή: https://web.tee.gr/exams/anakoinoseis/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.