Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Διαδικτυακός χάρτης με όλα τα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ελλάδα


    Χάρτη με όλα τα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης, τα οποία είναι διασυνδεδεμένα με το Μητρώο Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης, έχει αναρτήσει στην παρακάτω ειδική σελίδα στο διαδίκτυο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών:

    https://electrokinisi.yme.gov.gr/public/ChargingPoints/ 

    Εκτός από την τοποθεσία του κάθε σημείου φόρτισης, ο χάρτης δείχνει και ποιος είναι ο διαχειριστής του, ενώ παρέχει και άλλες επιπλέον πληροφορίες.

    Ας σημειωθεί ότι τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αυξάνονται συνεχώς στη χώρα μας και ιδιαίτερα σε μέρη όπως τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά κέντρα. Με τη δημιουργία ενός επαρκούς δικτύου φόρτισης διευκολύνεται η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, ενώ το κυβερνητικό πλάνο ανάπτυξης υποδομών φόρτισης προβλέπει ότι θα έχουν δημιουργηθεί 12.000 σημεία έως το 2025 και 25.000 σημεία έως το 2030.

    Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει θέσει σε λειτουργία από τα τέλη του περασμένου Μαΐου τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Μ.Υ.Φ.Α.Η. (Μητρώο Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης).

    Η λίστα με τους φορείς εκμετάλλευσης υποδομών φόρτισης περιλαμβάνει μέχρι σήμερα 28 παρόχους και είναι αναρτημένη στην ακόλουθη διεύθυνση: https://electrokinisi.yme.gov.gr/public/IDRO/

     

    Πληροφορίες και οδηγίες χρήσης για την πλατφόρμα που διαχειρίζεται τις εγγραφές στο Μ.Υ.Φ.Α.Η. μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο εγχειρίδιο: Βοήθεια για φορείς


    Πηγή: https://www.energia.gr/article/198358/diadiktyakos-harths-me-ola-ta-dhmosios-prosvasima-shmeia-fortishs-hlektrokinhton-ohhmaton-apo-to-ypoyrgeio-ypodomon-kai-metaforon-



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.