Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Θέλετε να εντοπίσετε το κινητό σας; Google it!


    Για αρκετό καιρό τώρα η Google έχει θέσει στην διάθεση των χρηστών του λειτουργικού συστήματος Android, υπηρεσία εντοπισμού της συσκευής τους και την ιστοσελίδα Android Device Manager. Τώρα, η εταιρεία ενσωμάτωσε την λειτουργία στην ίδια την μηχανή αναζήτησης της.

     

    Έτσι, τώρα οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν "Find my phone" στο πεδίο αναζήτησης και θα εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο με ένα χάρτη, που τους δείχνει που βρίσκεται το κινητό τους τηλέφωνο ή που βρισκόταν την τελευταία φορά.

     

    Πατώντας πάνω στον χάρτη, σας οδηγεί στην ιστοσελίδα Android Device Manager. Για να λειτουργήσει είναι απαραίτητο να έχετε κάνει login στον βασικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου GMail που έχετε στο smartphone σας και από desktop browser (έτσι δεν μπορείτε να πάρετε το κινητό κάποιου φίλου σας για να εντοπίσετε το δικό σας για παράδειγμα).

     

    Από εκεί, μπορείτε να κάνετε το κινητό σας να χτυπήσει για να το εντοπίσετε, αλλά αν θελήσετε να κάνετε κάτι περισσότερο (να το διαγράψετε για παράδειγμα αν το έχετε χάσει ή το έχουν κλείψει) θα πρέπει να μεταβείτε στον Android Device Manager.

     

    gallery_286955_1887_53783.png

     

    Πηγή: http://www.insomnia.gr/_/articles/google/android/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-google-it-r9033





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.