Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Widget για την κίνηση στους δρόμους προσθέτει το Google Maps


    Μία από τις πολύ χρήσιμες λειτουργίες των Google Maps είναι η εμφάνιση της κίνησης στους περισσότερους δρόμους, μια λειτουργία που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει και με τη Google να επιθυμεί να την κάνει εμφανή στο κοινό.

     

    Έτσι στην επόμενη έκδοση (9.39) των Google Maps για την πλατφόρμα του Android, η Google προσθέτει ένα νέο widget το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στην αρχική οθόνη και με ένα πάτημα ανοίγει την εφαρμογή και εμφανίζει την κίνηση στη γύρω περιοχή. Άμεσα το Google Maps εμφανίζει μια πληρέστατη εικόνα της κίνησης, εμφανίζοντας σχετικό μήνυμα για το αν υπάρχουν καθυστερήσεις ή όχι, με τον χρήστη να μπορεί να προχωρήσει σε πλοήγηση για να βρει εναλλακτικό δρόμο για τον τελικό του προορισμό.

     

    Η λειτουργία εμφάνισης της κίνησης στους δρόμους, προστέθηκε πριν περίπου ένα χρόνο και στη χώρα μας, και σύμφωνα με την έως τώρα εμπειρία μας, δουλεύει αρκετά καλά και αξιόπιστα στις περισσότερες περιπτώσεις. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα από το GPS smartphone κατόχων κινητών τηλεφώνων και με τη χρήση αλγορίθμων, η Google είναι σε θέση να εμφανίζει παράλληλα και το πόσο κίνηση έχει ένας δρόμος. Έτσι το βαθύ κόκκινο χρώμα φανερώνει μποτιλιάρισμα, το πορτοκαλί, ελαφρά κίνηση ενώ το πράσινο δείχνει δρόμους χωρίς καθόλου κίνηση.

     

    google%20maps.jpg

     

     

    Στα στατιστικά που εμφανίζει το Google Maps περιλαμβάνεται ακόμα και ένα ιστορικό της κίνησης που υπάρχει σε ένα εστιατόριο ή άλλο δημόσιο μέρος, ανάλογα την ημέρα και φυσικά την ώρα.

     

    Πηγή: http://www.insomnia.gr/_/articles/google/earth/widget-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84-r12815





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.