Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Αλλαγές στην γραμμή υποστήριξης και τροποποίηση email χρηστών της πλατφόρμας του Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ


    Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 23/7/2018, αλλάζει η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Γραμμής Υποστήριξης του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ Τομέα Ενέργειας.

    Η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία οι χρήστες παρακαλούνται να χρησιμοποιούν είναι

    [email protected]

    Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας η προηγούμενη ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) θα συνεχίζει να δέχεται μηνύματα, τα οποία για μεταβατικό διάστημα μέχρι την απενεργοποίηση της θα προωθούνται και θα απαντώνται από τη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση.

    Υπενθυμίζεται ότι ή εν λόγω γραμμή υποστήριξης δεν αφορά την διαδικασία καταχώρησης στοιχείων για την υποβολή δανείου, για θέματα της οποίας οι αιτούντες πρέπει να καλούν στις γραμμές εξυπηρέτησης της τράπεζας της επιλογής τους (βλ. παλαιότερες σχετικες ανακοινώσεις).

    Διευκρινίσεις για την δήλωση ηλεκτρονικής διεύθυνσης χρηστών στο πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

    Σε περιπτώσεις όπου παρατηρούνται προβλήματα με την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι χρήστες εισάγουν στο πληροφοριακό σύστημα, συστήνεται η αλλαγή της και η καταχώρηση νέας.

    Σε κάθε περίπτωση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή χρηστών θα πρέπει να δηλώνεται για 1η φορά στο πληροφοριακό σύστημα για να γίνει αποδεκτή.


    Πηγή: https://exoikonomisi.ypen.gr/nea



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.