Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ευρωπαϊκή βοήθεια 1,3 εκατ. ευρώ για τους σεισμόπληκτους στη Μυτιλήνη


    Ενίσχυση, ύψους 104,2 εκατ. ευρώ, από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ θα βοηθήσει στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τους σεισμούς στην Ελλάδα, τις δασικές πυρκαγιές στην Πορτογαλία και την Ισπανία, και τους τυφώνες στη Γαλλία, ενέκρινε η επιτροπή προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Η παροχή βοήθειας θα τεθεί σε ψηφοφορία στην ολομέλεια του ΕΚ στις 30 Μαΐου, ενώ έχουν ήδη καταβληθεί προκαταβολές στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Γαλλία.

    Η συνολική ενίσχυση από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ περιλαμβάνει: 1,3 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για την επισκευή κατοικιών, επιχειρήσεων και υποδομών μετά το σεισμό που έπληξε το νησί της Μυτιλήνης τον Ιούνιο του 2017, 50,6 εκατ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της περιφέρειας Centro στην Πορτογαλία μετά από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του 2017, 3,2 εκατ. ευρώ στην Ισπανία για την αποκατάσταση στην περιοχή της Γαλικίας, 49 εκατ. ευρώ στη Γαλλία για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι τυφώνες Irma και Maria στα γαλλικά υπερπόντια διαμερίσματα και κοινότητες του Αγίου Μαρτίνου και της Γουαδελούπης το Σεπτέμβριο του 2017.

    Από το 2002 που συστάθηκε το Ταμείο Αλληλεγγύης, ως απάντηση στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Κεντρική Ευρώπη το καλοκαίρι του ίδιου έτους, έχουν δοθεί περισσότερα από 5 δισ. ευρώ σε 24 χώρες της ΕΕ για την αποκατάσταση ζημιών μετά από 80 φυσικές καταστροφές.


    Πηγή: http://www.cnn.gr/news/ellada/story/130241/eyropaiki-voitheia-1-3-ekat-eyro-gia-toys-seismopliktoys-sti-mytilini



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.