Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ηλεκτρονικές πηγές ενημέρωσης χρηματοδοτήσεων για μηχανικούς


    Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί πληθώρα χρηματοδοτικών εργαλείων που βοηθούν σημαντικά την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας για τον εκσυγχρονισμό μίας υφιστάμενης επιχείρησης αλλά και την μετατροπή μίας επιχειρηματικής ιδέας σε επιχειρηματικό εγχείρημα. Ωστόσο, στην σημερινή εποχή της κοινωνίας της πληροφορίας και της μάθησης εξακολουθεί να υφίσταται σημαντικό έλλειμα γνώσης των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, αλλά και των νέων ανθρώπων (π.χ. μηχανικών) που θέλουν να εισέλθουν στο στίβο του επιχειρείν, για τις βασικές πηγές ενημέρωσης από όπου μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τον τρόπο χρηματοδότησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

    Επισημαίνεται ότι η μορφή, το ύψος, και ο σκοπός της χρηματοδότησης αποτελεί απόφαση της ίδιας της επιχείρησης και του ίδιου του επιχειρηματία-επενδυτή μετά από προσεκτική έρευνα και αξιολόγηση.

    Στην κατεύθυνση αυτή η Μόνιμη Επιτροπή Ανταγωνιστικότητας-Επιχειρηματικότητας-Καινοτομίας του ΤΕΕ/ΤΚΜ (συνδρομή των μελών της κ.κ. Απόστολος Τσολάκης, Βασίλης Σαββουλίδης, Γεώργιος Κόκκας και Ιωάννης Τσιτσόπουλος-Πρόεδρος ΜΕ) δημιούργησε ένα  αρχείο δεδομένων με τις βασικότερες ηλεκτρονικές πηγές ενημέρωσης για χρηματοδοτήσεις αλλά και δομές υποστήριξης της χρηματοδότησης με έμφαση στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο υποστήριξης των Μηχανικών Μελών του ΤΕΕ/ΤΚΜ που αναζητούν εναγωνίως τα τελευταία χρόνια κεφάλαια για την ανάπτυξη τους προκειμένου να σταθούν με αξιώσεις στον ανταγωνισμό. Η εύρεση των πηγών βασίστηκε σε βιβλιογραφική (Δ. Λαγούδης 2015) και διαδικτυακή έρευνα της Μ.Ε.

    Ο χρήστης πατώντας σε κάθε ηλεκτρονική διεύθυνση έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί και να αναζητήσει τις πληροφορίες που ζητά για το αντικείμενο της χρηματοδότησης που τον ενδιαφέρει.

    Το εν λόγω αρχείο θα επικαιροποείται και θα εμπλουτίζεται τακτικά και με τη δική σας συνδρομή ενόψει μάλιστα και της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

    Με την πεποίθηση ότι το εν λόγω χρηστικό εργαλείο θα τύχει αξιοποίησης από τα μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΜ, με ένα κλίκ

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ-ΠΕΤΥΧΕ

     Μ.Ε. Ανταγωνιστικότητας-Επιχειρηματικότητας-Καινοτομίας/ΤΕΕ-ΤΚΜ

    «ΣΚΕΨΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ-ΠΡΑΞΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ»

    ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ


    Πηγή: http://tkm.tee.gr/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/xrhmatodothseis-gia-mhxanikous/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.