Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων στηρίζει τη χρηματοδότηση βιώσιμων θαλάσσιων υποδομών


    Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ) πραγματοποίησε αρχική επένδυση ύψους 70 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Βιώσιμων Θαλάσσιων Υποδομών, διαχειρίστρια του οποίου είναι η Eurazeo. Οι επενδύσεις του ΕΤαΕ υποστηρίζονται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών ΕπενδύσεωνΑναζητήστε διαθέσιμες μεταφράσεις του συνδέσμου αυτούEN (ΕΤΣΕ), τον κύριο πυλώνα του επενδυτικού σχεδίου για την Ευρώπη. Το Ταμείο Βιώσιμων Θαλάσσιων Υποδομών αποσκοπεί στη στήριξη της μετάβασης της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας προς μια οικονομία με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2050. Αυτός ο στόχος συνάδει με τον στόχο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

    Αναζητήστε διαθέσιμες μεταφράσεις του συνδέσμου αυτού για μηδενικές καθαρές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2050. Με συνολικό ποσό 200 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής, το Ταμείο έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από το μισό ποσό-στόχο. Η συνολική επένδυση θα συμβάλει στη χρηματοδότηση τριών βασικών μέσων: σκάφη εξοπλισμένα με φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες που χρησιμοποιούν εναλλακτικά ή πιο αποδοτικά καύσιμα, καινοτόμο λιμενικό εξοπλισμό και υποδομές για τη στήριξη της πράσινης μετάβασης, καθώς και μέσα που στηρίζουν την ανάπτυξη υπεράκτιων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

    Ο κ. Πάολο Τζεντιλόνι, Επίτροπος Οικονομίας, δήλωσε σχετικά: «Δεδομένου του μεγάλου όγκου εμπορευμάτων που μεταφέρονται καθημερινά στους ωκεανούς μας, είναι βέβαιο ότι ο ναυτιλιακός τομέας πρέπει να συμβάλει σημαντικά στον στόχο μας για ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2050. Το γεγονός ότι το επενδυτικό σχέδιο για την Ευρώπη συμβάλλει στη στήριξη του Ταμείου Βιώσιμων Θαλάσσιων Υποδομών αποτελεί εξαιρετική είδηση. Η στήριξη αυτή θέτει τα θεμέλια μιας ισχυρής χρηματοδότησης για πιο βιώσιμα σκάφη και λιμενικές υποδομές, με στόχο την προώθηση της ανάπτυξης υπεράκτιων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.»

    Μέχρι στιγμής, το επενδυτικό σχέδιο για την ΕυρώπηΑναζητήστε διαθέσιμες μεταφράσεις του συνδέσμου αυτούEL••• έχει κινητοποιήσει 546,5 δισ. ευρώ σε επενδύσεις προς όφελος περισσότερων από 1,4 εκατ. μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Σχετικό δελτίο Τύπου είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυοΑναζητήστε διαθέσιμες μεταφράσεις του συνδέσμου αυτούEN





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.