Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ως 30 Ιουνίου ανοιχτό το πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».


    Έως το Σάββατο 30 Ιουνίου θα παρέχεται η δυνατότητα τροποποιήσεων/διορθώσεων στις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο πληροφοριακό σύστημα του νέου προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».

    Ειδικότερα, η δυνατότητα που παρέχει η πλατφόρμα αφορά σε υφιστάμενους και μόνον χρήστες του συστήματος για επεξεργασία, ανάκληση και εκ νέου υποβολή αιτήσεων (που έχουν ανακληθεί), για όλες τις Περιφέρειες.

    Υπενθυμίζεται ότι ήδη για το πρόγραμμα έχει καλυφθεί το σύνολο των πόρων σε όλη την επικράτεια και δεν υφίσταται η δυνατότητα εισαγωγής νέων χρηστών για δημιουργία νέων αιτήσεων.

    Σημειώνεται, ακόμη, ότι αιτήσεις που εμφανίζονται ως «κλειδωμένες» στο σύστημα θα πρέπει να ανακληθούν και να επανυποβληθούν. Το ίχνος και το ιστορικό υποβολής αίτησης που ανακαλείται παραμένει στο σύστημα αλλά η αίτηση χαρακτηρίζεται ως οριστικά ακυρωθείσα και δίνεται έτσι η δυνατότητα για υποβολή νέας για το ίδιο ακίνητο / ίδιο ΑΦΜ.

    Ανοιχτή η επιλογή για λήψη δανείου

    Εξάλλου, έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή λήψης ή μη δανείου για το νέο πρόγραμμα για τις πρώτες πέντε Περιφέρειες, με την… πετυχημένη συνταγή του διαχωρισμού της επικράτειας με την οποία ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στο νέο πρόγραμμα.

    Αρχικά η επιλογή άνοιξε για τις περιφέρειες Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Κ. Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτ. Ελλάδας, από την περασμένη Δευτέρα.

    Εφόσον ο ενδιαφερόμενος επιλέξει:

    • τη λήψη δανείου, θα ακολουθεί (εντός 30 ημερών) πιστοληπτικός έλεγχος από την εμπλεκόμενη τράπεζα, ώστε (εντός 75 ημερών) να εγκριθεί το δάνειο.
    • τη μη λήψη δανείου, η αίτηση θα προωθείται προς οριστική υπαγωγή.

    Πηγή: http://tdm.tee.gr/eksoikonomo-ii-platforma-kleinei-oristika-gia-diorthoseis-stis-30-iouniou/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.