Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Έναρξη παραγωγικής λειτουργίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας Πρότυπων Προτάσεων


    Δημοσιεύτηκε από τον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη η διαπιστωτική πράξη της έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Πρότυπων Προτάσεων, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 14 του ν. 4903/2022, μέσω της οποίας υποβάλλονται οι πρότυπες προτάσεις, καθώς και κάθε σχετικό έγγραφο και αλληλογραφία μεταξύ του προτείνοντος και της Επιτροπής Αξιολόγησης Προτύπων.

    Πλέον, είναι προσβάσιμη, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr- ΕΨΠ), η «ηλεκτρονική πλατφόρμα», μέσω της οποίας υποβάλλονται οι πρότυπες προτάσεις, καθώς και κάθε σχετικό έγγραφο και αλληλογραφία μεταξύ του προτείνοντος και της Επιτροπής Αξιολόγησης Προτύπων Προτάσεων.

    Η Διεύθυνση Διαγωνισμών Δημοσίων Συμβάσεων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών είναι αρμόδια μεταξύ άλλων και για την ανάπτυξη και τήρηση του ΕΣΗΔΗΣ – Δημόσια Έργα.

    Στο ΕΣΗΔΗΣ – Δημόσια Έργα δημιουργήθηκε λειτουργικότητα που αφορά στο σχεδιασμό και τη δημοσιοποίηση προσκλήσεων για την υποβολή πρότυπων προτάσεων από οικονομικούς φορείς.


    Πηγή: https://www.metaforespress.gr/autokinitodromoi/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.