Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Κρήτη: Ξεκινά τουριστική επένδυση 408εκατ.ευρώ για το Elounda Hills


    Μεγάλη Ρωσική τουριστική επένδυση, ύψους 408 εκατ. ευρώ, εντάχθηκε στη διαδικασία των στρατηγικών επενδύσεων από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή. Πρόκειται για τη δημιουργία σύνθετων τουριστικών εγκαταστάσεων στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί άμεσα και αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικό αριθμό θέσεων απασχόλησης τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής, όσο και και στη φάση λειτουργίας. Παράλληλα, ο επενδυτής έχει δεσμευθεί να παράσχει ανταποδοτικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και για την αξιοποίηση υπηρεσιών και προμήθεια προϊόντων τοπικών επιχειρήσεων.

     

    Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ MIRUM HELLAS με ρωσικά κεφάλαια, προτίθεται να πραγματοποιήσει τουριστική επένδυση η οποία στοχεύει στην δημιουργία πολυτελούς θερέτρου με την ονομασία “ELOUNDA HILLS” στο Άγιο Νικόλαο, Το σχέδιο “ELOUNDA HILLS” περιλαμβάνει την ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων, συνεδριακό κέντρο, μαρίνας, καταστημάτων, υποδομών κοινής ωφέλειας, κέντρων ευεξίας, υποδομών εστίασης, αθλητικών κέντρων, πάρκων αναψυχής και λοιπών βοηθητικών υποδομών

     

    Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται στα 408,49 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 50,4 εκατ. αφορούν στην αγορά γης και έχουν καταβληθεί, ενώ τα υπόλοιπα 358,09 αφορούν το κόστος κατασκευής και δημιουργίας υποδομών.

     

    Το επενδυτικό αυτό έργο προβλέπεται να επιφέρει μια σειρά από άμεσες και έμμεσες, θετικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο. Αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικό αριθμό θέσεων απασχόλησης κατά τη διάρκεια της κατασκευής, ενώ κατά τη φάση λειτουργίας του, εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει τουλάχιστον 763 νέες θέσεις εργασίας 8μηνης απασχόλησης.

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/alles-ypodomes/touristikes-ypodomes-tourismos/item/41988-kriti-ksekina-touristiki-ependysi-408ekat-evro-gia-to-elounda-hills





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.