Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Μπουλντόζες ως τον Ιούνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια


    Για την άδεια οικοδομικών εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας οδεύει ολοταχώς η ΑΕΚ. Στη χθεσινή συνάντηση του πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου, Δημήτρη Ανδριόπουλου, με τα στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενημερώθηκε από τα τελευταία πως οι απαντήσεις που ζητήθηκαν και δόθηκαν από πλευράς «Ένωσης» ήταν επαρκέστατες.

     

    Πλέον απαιτείται ένα διάστημα το πολύ 20 ημερών για να αξιολογηθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΝ κι εν συνεχεία θα εκκρεμεί μόνο η υπογραφή του υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη. Όταν μπει και αυτή η υπογραφή, θα περιληφθεί στο φάκελο για την άδεια οικοδομικών εργασιών, η οποία υπολογίζεται σε περίπου δύο μήνες από τη στιγμή της κατάθεσης του φακέλου.

     

    Εκτιμάται, λοιπόν, πως το Μάιο ή το αργότερο τον Ιούνιο θα αρχίσουν τα έργα στην «Αγια-Σοφιά». Στην ΑΕΚ έχοντας κάνει πλέον και με το παραπάνω ό,τι απαιτείτο από τη δική τους πλευρά, περιμένουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες να μην καθυστερήσουν άλλο, ενώ ήδη προετοιμάζουν το πρώτο στάδιο των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

     

    Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/mpouldozes-ws-ton-iounio-sti-nea-filadelfeia/3147373





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.