Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμαστικές φορτίσεις στην σιδηροδρομική γέφυρα ΣΓ26 στην Εκκάρα Δομοκού


    Τις αναγκαίες δοκιμαστικές φορτίσεις στην σιδηροδρομική γέφυρα ΣΓ26, στην Εκκάρα Δομοκού, πραγματοποίησε σήμερα η ΕΡΓΟΣΕ.

    Δύο συρμοί με βαγόνια-πλατφόρμες που είχαν φορτωθεί με βαρύ φορτίο σιδηροτροχιών, συνολικού βάρους 800 τόνων οδηγήθηκαν στα τρία ανοίγματα της γέφυρας και πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις στατικής συμπεριφοράς της γέφυρας. Οι δοκιμές που διήρκεσαν πάνω από 5 ώρες ήταν απολύτως επιτυχημένες, και έτσι, η ωραιότερη σιδηροδρομική γέφυρα της χώρας θεωρείται έτοιμη να τεθεί σε κυκλοφορία. Αυτό θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα, όταν το τμήμα «Αγγείες – Δομοκός» (το μόνο τμήμα που έλειπε μέχρι τώρα από το έργο κατασκευής της νέας γραμμής «Τιθορέα-Λειανοκλάδι-Δομοκός») θα δοθεί σε κυκλοφορία.

    Όσον αφορά την γέφυρα της Εκκάρας, η ΕΡΓΟΣΕ υπογραμμίζει την σπουδαιότητα που έχει η ολοκλήρωση ενός τόσο σύνθετου και δύσκολου έργου και αισθάνεται υποχρεωμένη να συγχαρεί όλα τα στελέχη της που συμμετείχαν στην μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή του έργου.


    Πηγή: http://www.topontiki.gr/article/306200/epi-5-ores-paideyan-tin-ypergefyra-sg26-me-800-tonoys-sidirotrohies-krisimo-test-prin?fbclid=IwAR1u90xs4vsiEbKXoSXoPzkKyLm5vFxCPuLK7hqI-80civixe4ynNy8rR8g



    Edited by Engineer


    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Την Παρασκευή το βράδυ θα περάσουν τα τελευταία τρένα από το παλαιό δίκτυο . Μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η διαδρομή Λιανοκλάδι -  Παλαιοφάρσαλος θα γίνεται με λεωφορεία και από την Τρίτη θα ξεκινήσει η νέα εποχή έστω και με ντίζελ ακόμα για ένα μήνα .

    Από τον Μάρτιο θα πάμε σε πλήρη ηλεκτρική γραμμή .

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.