Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Παγώνουν τα εργοτάξια του Ε65


    Παγώνουν σιγά-σιγά τα εργοτάξια στον Ε65. Σύμφωνα με πληροφορίες από την κοινοπραξία στο ypodomes.com οι εργασίες είναι κάθε μέρα και λιγότερες και όπως όλα δείχνουν σε μερικές μέρες το έργο θα παγώσει συνολικά.

     

    Ο λόγος δεν είναι άλλο από το χρηματοδοτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει συνολικά η χώρα και κατ`επέκταση τα έργα.

     

    Την ίδια ώρα ο βουλευτής και Τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, επισκεπτόμενος το εργοτάξιο της Καρδίτσας δεν παρέλειψε να κατηγορήσει το Υπουργείο Υποδομών για τις καθυστερήσεις αλλά και για την άγνωστη τύχη των τμημάτων Λαμία-Ξυνιάδα και Τρίκαλα-Εγνατία.

     

    Όπως είπε: «Πρόσφατα η κοινοπραξία «Κεντρική Οδός», που έχει αναλάβει μέσω σύμβασης παραχώρησης την κατασκευή και διαχείριση του άξονα Ε65, κατέθεσε αίτημα παράτασης ενός έτους του χρονοδιαγράμματος παράδοσης για τον άξονα Ξυνιάδας - Τρικάλων, ήτοι τέλος του 2016.

     

    Την ίδια στιγμή, η Κυβέρνηση επιβαρύνει το κλίμα με την άτυπη στάση πληρωμών στην οποία έχει προχωρήσει από τον Φεβρουάριο, στους τέσσερις παραχωρημένους οδικούς άξονες της χώρας.

     

    Και βέβαια η δημιουργική ασάφεια του «κρυμμένου» πίσω από το γραφείο του, Αν/τη Υπουργού συνεχίζεται, καθώς δεν έχει αποφασίσει τι θα γίνει με το τμήμα Λαμία - Ξυνιάδα και το τμήμα που θα συνδέει τα Τρίκαλα με την Εγνατία Οδό, τα οποία μεταθέτει ασαφώς στο μέλλον.

     

    Ως Νέα Δημοκρατία θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί πλήρες το έργο, διότι αποτελεί έργο κεντρικό αναπτυξιακό οδικό άξονα της Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας».

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/autokinitodromoi/uperastikoi/kedriki-odos-e65/item/30724-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B565





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Με  εναν  νομο  με  ένα  αρθρο  ας  διαταξουν  την   επανεκινηση  τους  .

    Αν  δεν τα  βρουμε  με  την  ευρωπη  επιστροφη  στον  μεσαιωνα   ,  βεβαίως  το  κοκτέιλ  των  μετρων 

      αλλαζει  από  κυβερνηση  σε  κυβερνηση   .  ολοι  βλεπουν   προς  τα  που  παμε  αλλα  δεν  μιλανε  .

    • Upvote 4
    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.