Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Σερβία: Κινέζοι κατασκευάζουν λιμάνι στον Δούναβη


    Η Ζόρανα Μιχάηλοβιτς, αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Σερβίας και υπουργός Κατασκευών, Μεταφορών και Υποδομών, και ο ιδρυτής της εταιρίας China Environmental Energy Holdings Co Ltd, κ. Μπίλυ Νγκοκ, υπέγραψαν σήμερα στην έδρα της Κυβέρνησης της Σερβίας Υπόμνημα κατανόησης και συνεργασίας ανάμεσα στη Σερβία και τους ιθύνοντες αυτής της κινέζικης εταιρίας, με σκοπό την κατασκευή και τη χρήση ενός λιμένα κοντά στη γέφυρα ¨Μιχάηλο Πούπιν», του Βελιγραδίου, στα ύδατα του ποταμού Δούναβη, που συνδέει τους οικισμούς Ζέμπουν και Μπόρτσα.

     

    Εμπειρογνώμονες των δύο πλευρών πρόκειται να εκπονήσουν μελέτη σκοπιμότητα για εκτέλεση αυτών των έργων. Σε περίπτωη που η μελέτη σκοπιμότητας αποβεί θετική, τότε οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών θα εξετάσουν τις δυνατότητες ανάπτυξης στενότερης συνεργασίας με σκοπό την υλοποίηση αυτού του προγράμματος και τον προσδιορισμό του τρόπου χρηματοδότησης των έργων.

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/ypodomes-exoterikou/item/29962-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B7





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.