Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Τα ελληνικά αεροδρόμια στην 7η θέση της Ευρώπης


    Η μεγάλη δυναμική των ελληνικών αεροδρομίων καταγράφηκε από τη Eurostat η οποία πριν από λίγες μέρες έβγαλε τα στατιστικά για την κίνηση των Ευρωπαϊκών χωρών. Έτσι, σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία η Ελλάδα είναι στην 7η χώρα (για το 2017) με 50,1εκατ.επιβάτες, και μπροστά της είναι μόνο οι μεγάλες χώρες της Ευρώπης.

    Αν συνυπολογίσουμε και τη χρονιά ρεκόρ του 2018 που η κίνηση θα ξεπεράσει όπως όλα δείχνουν τα 60εκατ.επιβάτες, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό, γιατί η fraport αλλά και το Ελ.Βενιζέλος έχουν επενδύσει στην ελληνική αγορά.

    Στην πρώτη θέση της Ευρώπης είναι τα Βρετανικά αεροδρόμια με 264,6εκατ.επιβάτες και ακολουθούν δεύτερα τα Γερμανικά αεροδρόμια με 212,3εκατ., τρίτα τα Ισπανικά με 209,8εκατ. Την 4η θέση καταλαμβάνει η Γαλλία με 154,1εκατ, την 5η η Ιταλία με 144,3εκατ και 6η είναι η Ολλανδία με 76,2εκατ.επιβάτες.

    Αξιοσημείωτη είναι και η θέση του Αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος της Αθήνας που κατατάσσεται 22ο σε όλη την Ευρώπη. Στην 1η θέση είναι το Heathrow στο Λονδίνο με 78εκατ., στη 2η θέση το Charles de Gaulle στο Παρίσι με 69εκατ. και στην 3η θέση το Schiphol στο Άμστερνταμ με 68εκατ.επιβάτες.


    Πηγή: https://www.ypodomes.com/index.php/limania-aerodromia/aerodromia/item/50337-ta-ellinika-aerodromia-stin-7i-thesi-tis-evropis



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.