Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Το νέο αεροδρόμιο "Μακεδονία" στη Θεσσαλονίκη


    Τρεις μήνες νωρίτερα από τα αρχικά χρονοδιαγράμματα και από τη συμβατική της υποχρέωση προς το Ελληνικό Δημόσιο, η Fraport Greece παραδίδει στη χώρα, στους Έλληνες και τους ταξιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο 14 καινούργια, αναβαθμισμένα και ασφαλή αεροδρόμια.

    Ανάμεσα τους το νέο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» το οποίο απορρόφησε σχεδόν το 25% της συνολικής επένδυσης ύψους 440 εκατ. ευρώ.

    Η Θεσσαλονίκη διαθέτει πλέον ένα αεροδρόμιο σχεδόν διπλάσιο από αυτό που είχε μέχρι πρότινος με δυο σύγχρονους τερματικούς σταθμούς και με σύγχρονες αεροδρομιακές υποδομές εφάμιλλες των αντίστοιχων διεθνών αεροδρομίων του εξωτερικού.

    Οι νέοι χώροι check-in, οι διπλάσιες πύλες αναχώρησης, τα νέα συστήματα ασφαλείας και διαχείρισης αποσκευών, οι υπερσύγχρονοι εμπορικοί χώροι και γενικά ο σύγχρονος σχεδιασμός των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων συνθέτουν ένα αεροδρομικό περιβάλλον που θυμίζει τα δημοφιλέστερα αεροδρόμια της Ευρώπης. Με το νέο αεροδρόμιο, η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας αποκτούν πλέον μια σύγχρονη πύλη εισόδου ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ρεπορτάζ: Νικόλ Καζαντζίδου Κάμερα: Γιάννης Αγγελάκης

    Ηχητική δήλωση:
    Γιώργος Α. Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Fraport Greece





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.