Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Παράταση για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών του Β εξαμήνου του 2016 από τον ΕΦΚΑ


    Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι το Δ.Σ του ΕΦΚΑ με την απόφαση του με αριθ. 14/30.3.2017 ενέκρινε την παράταση καταβολής των εισφορών έτους 2016 για τους ασφαλισμένους του Τομέα π. ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, και των εισφορών Β΄εξαμήνου 2016 για τους ασφαλισμένους των Τομέων π.ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ και π. ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, μέχρι 30/6/2017, χωρίς προσαυξήσεις.

     

    Η παράταση κρίθηκε σκόπιμη προκειμένου να διευκολυνθούν οι ασφαλισμένοι στην καταβολή ληξιπρόθεσμων και τρεχουσών εισφορών διατηρώντας τα ευεργετήματα που είναι συνδεδεμένα με την εμπρόθεσμη καταβολή τους.

     

    Πηγή: http://www.efka.gov.gr/_press/files/20170331b.cfm





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Τιιιι ....έτσι απλά "Η παράταση κρίθηκε σκόπιμη προκειμένου να διευκολυνθούν οι ασφαλισμένοι ...." χωρίς αίσθημα .... ευθύνης .... όπως όταν έδωσαν παράταση για τις ΑΠΔ ... με εκπλήσει η τραχύτητα του λόγου τους ...

    Link to comment
    Share on other sites

    Μπορεί να το πλήρωσα από τα Χριστούγεννα αλλα καλά τους κάνουν παράταση μεχρι να σβήσει ο ήλιος.. Σειρά το εφκα του Μαρτίου να πάρει παράταση μεχρι καλοκαίρι να καεί το πελεκούδι και να κρασαρει το σύστημα να γουστάρουμε

     

     

    Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

    Link to comment
    Share on other sites

    Πηγή: http://www.tsmede.gr/%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1e%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/tabid/36/Default.aspx


     


    Μετά από τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΦΚΑ, τη Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017,έγινε δεκτό το αίτημα της Συμβουλευτικής Επιτροπής Επιστημόνων, μετά από εισήγηση του προέδρου της Κωνσταντίνου Μακέδου, σχετικά με την παράταση μέχρι 30.6.2017 των προθεσμιών καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των Διπλωματούχων Μηχανικών που αφορούν το Β΄ εξάμηνο 2016 λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων. Σημειώνεται πως την παράταση των προθεσμιών καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των διπλωματούχων μηχανικών είχε ζητήσει με επιστολή του προς τον ΕΦΚΑ και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός.


    Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του ΔΣ του ΕΦΚΑ, δίδεται παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2016 ως και τις 30/6/2017 για όλους τους ασφαλισμένους του πρώην ΕΤΑΑ, άνευ προσαυξήσεων εκπροθέσμου και με παράλληλη διατήρηση των διακανονισμών, της ασφαλιστικής ικανότητας και ενημερότητας των υπόχρεων.


     


    Για τη χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας μετά την 31-03-2017 απαιτείται και η καταβολή των τρεχουσών εισφορών 2017 του ΕΦΚΑ.


     


    Όσον αφορά την καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2017, παρά τα αιτήματα των επιστημονικών φορέων της χώρας και τις αποφάσεις της Συμβουλευτικής Επιτροπής Επιστημόνων του ΕΦΚΑ, δεν υπήρξε απόφαση από το ΔΣ του ΕΦΚΑ στη σημερινή συνεδρίαση του.


    (Τελ. ενημέρωση 07/04/2017 15:45)


    Edited by georgegaleos
    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.