Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural

  • Στον ΕΟΠΥΥ γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί


    Τροπολογία κατέθεσε την Παρασκευή στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, σύμφωνα με την οποία γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί θα μπουν την 1η Νοεμβρίου κάτω από την «ομπρέλα» του ΕΟΠΥΥ.

     

    Εκτός από το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ),αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Τομείς Ασθένειας Προσωπικού ΕΤΒΑ, Προσωπικού Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος και Ασθένειας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως, Γενικής και American Express του Κλάδου Υγείας του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ).

     

    Επίσης, με τροπολογία που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς αυξάνεται από 14 σε 25 ευρώ το μήνα η εισφορά των ασφαλισμένων του ΟΓΑ για υγειονομική περίθαλψη.

     

    Πηγή: Καθημερινή

     

    Όλες οι σχετικές δημοσιεύσεις από το Google News





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Αν βλεπει κανενας δικηγορος η κανενας γιατρος η και τα 2, ας κλεισετε και εσεις τον γενικο οπως καναμε εμεις (το ΤΕΕ). Ας παραλυσει η χωρα για λιγο καιρο απο το να παραλυσει για χρονια και απο το να χαθουν κοποι χρονων επισης.

    Link to comment
    Share on other sites

    τοσυστημα ειναι ΚΡΑΤΙΚΟ.....αδου δνε ειανι ολοι οι ιατροι με το εοπυ δεν εχουν κωδικους.....

     

    και οι νεες ενταξεις αργουν...η ταριφα παιζει απο 1 εως 5 χλιαρικα

     

     

     

    υγ ικαρε οι δημοσιογραφοι δνε θα μπυν γιατι......ο ταρζαν τσεπωσε απο φαρμακυετικες καποια μυρια να μην βγει το θεμα με τους ιατρους-φαρμακευτικες........το θεμα με τα ακινητα καποιων βουλευτων......με τα λεφτα εξω καποιων βουλευτων...........ειδικα τωρα με το διαυγεια εοχυν θεμα......καποια μπλογκ τους χαλανε το ΦΙΜΩΜΑ επομενως και την δυναοτητα να εκβιαζουν

    Edited by akius
    Link to comment
    Share on other sites

    Αν βλεπει κανενας δικηγορος η κανενας γιατρος η και τα 2, ας κλεισετε και εσεις τον γενικο οπως καναμε εμεις (το ΤΕΕ).

     

    Ένα το κρατούμενο: Αν είναι δυνατών να κατεβάζετε τους γενικούς σας, και να την πληρώνουμε και εμείς που δεν φταίμε σε ΤΙΠΟΤΑ!! Είμαστε και εμείς χρήστες του συστήματος αλλά δεν μας ρώτησε κανένας για το αν συμφωνούμε ή όχι, για την πορεία των κινητοποιήσεων που θα επιθυμούσαμε και εμείς! Θα μου πεις γιατί να μας ρωτήσει κάποιος; Φλύκταινες το ΤΕΕ με τις μέχρι πρότινος "Τεχνικές Εταιρίες", αλλά τα 5% από τα μηχανόσημα και τις συνδρομές για το σύστημα, μια χαρούλα τα καρπωνόταν! Ετσιθελικά όμως δεν γίνεται χωρίς να υπάρξει πρώτα συζήτηση. Πληρώνουμε από το υστέρημά μας και έχουμε ΚΑΙ εμείς λόγο! Από τη στιγμή μου μου επιβάλλει όμως το ΤΕΕ τις αποφάσεις του Συμβουλίου του απαξιώνοντάς με και δίχως να είμαι ισότιμο Μέλος του, με βρίσκει κάθετα αντίθετο! Τα Μέλη του μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Να απεργήσουν, να απέχουν από επιτροπές και πολεοδομίες (συμφωνώ 100%).

     

    Τι πιστεύω εγώ: Η λύση για να εισακουστούν τα προβλήματά σας / προβλήματά μας, οι αγωνίες μας, οι ανάγκες μας, ο αντίλογός μας, είναι μαζικές κινητοποιήσεις με δυναμικότερες μορφές. Με το να κατεβεί το σύστημα για ΔΕΝ θα αλλάξει τίποτα απολύτως!! Στις cohones τους μας έχουνε γραμμένους.. Γραμμένους; Graffitti κανονικότατο με όλους εμάς, τα κορόιδα των πολιτικάντιδων..

     

    Ο αγώνας της μονοήμερης απεργίας δεν αποδίδει πια. Αυτό μας τελείωσε. Δεν τους συγκινεί, δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα.. Η λύση είναι μαζική κινητοποίηση και διαμαρτυρία διαρκείας στους δρόμους και στον αγώνα. Όχι 24 ώρες, 224 ώρες ίσως και περισσότερο! Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει κάτι. Οι κυβερνώντες είναι βουτηγμένοι στην "αμαρτία" μέχρις εκεί που δεν πάει. Κάθε μέρα τα άπλυτα τους βγαίνουνε στη φόρα! Τσίπα και ίχνος ντροπής και περηφάνιας..

     

    Μας επιβάλουν αυτά που θέλουν, δίχως να μας ακούν, δίχως να μας λογαριάζουν! Είμαστε ένα πορτοφόλι μόνο με υποχρεώσεις. ΔΕΝ έχουμε δικαιώματα, ΔΕΝ έχουμε φωνή, ΔΕΝ έχουμε αντίλογο. Είμαστε 9.000.000 πουγκιά που έχουμε απομείνει σε αυτή τη χώρα, ίσως και λιγότερα. Παρ' όλα αυτά, ο πολίτης αν και έχει κοινά προβλήματα δεν αντιδρά ενωμένος.. Διαχωρισμοί ΚΑΙ στις πορείες.. Φοβάμαι πως αυτοί είμαστε, και τούτο δεν μπορεί να αλλάξει.. Κάνουμε ξανά και ξανά τα ίδια λάθη. Τα ελληνικά μας λάθη..

     

    Δεν υπάρχει χρόνος. Αύριο Συνάδελφοι θα είναι πολύ αργά.. Φτάνουν τα λόγια. Time for actions. Συσπείρωσις!

    Δεν θα πρέπει να τα συζητούμε μόνο από εδώ. Από τους υπολογιστές αγώνας δεν γίνεται. Προτάσεις έχουμε, κουράγιο και αντοχές έχουμε; Διάθεση για κοινό αγώνα έχουμε; :|

     

    Άποψή μου. Καλημέρα!

    Edited by Earl
    • Upvote 5
    • Downvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Επιμένω......Οι δημοσιογράφοι γιατί δεν μπαίνουν??

     

    Για τον λόγο που το ταμείο τους δεν συμπεριελήφθη στην ενοποίηση με τα άλλα Ταμεία, παλιά στον τότε ασφαλιστικό νόμο.

    Βγάζουν μεροκάματο κυβερνητικής-τροϊκανής προπαγάνδας κάθε βράδυ στις 8 και 9μ.μ.

    Και οι κυβερνώντες προσέχουν τα φερέφωνα παπαγαλάκια τους.

    edit: εσύ που κοκκίνησες τον Earl δεν έχεις δίκιο, ακόμα και αν διαφωνείς, +1 για αποκατάσταση αν μη τι άλλο.

    Link to comment
    Share on other sites

    Τα του καίσαρος τω καισαρι. Μονο αν επιστραφουν ολα στα τυπογραφια τους και δεν ακουμπησουμε ποτε πια το χρημα τους (τοτε βεβαια θα μας παρακαλανε να μας το δωσουν) ,μονο τοτε υπαρχει πιθανοτητα να ζησουμε σαν ανθρωποι.

    Link to comment
    Share on other sites

    Ερώτηση :

    Αν απεργεί ο επιβλέπων μηχανικός μιας οικοδομής, είναι νόμιμες οι εργασίες που γίνονται;

    Αν απεργεί ο μηχανικός ασφαλείας είναι νόμιμο να λειτουργεί η επιχείρηση;

    κλπ.

     

    Δύναμη έχουμε. Δεν την εξασκούμε.

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Ερώτηση :

    Αν απεργεί ο επιβλέπων μηχανικός μιας οικοδομής, είναι νόμιμες οι εργασίες που γίνονται;

    Αν απεργεί ο μηχανικός ασφαλείας είναι νόμιμο να λειτουργεί η επιχείρηση;

    κλπ.

     

    Δύναμη έχουμε. Δεν την εξασκούμε.

    Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Επιχείρησης!!!!!

    Εκ πείρας το λέω :smile: !

    Αλλά, ...

    Link to comment
    Share on other sites

    Ωραία πράγματα... Φυσικά o υπουργός "ξέχασε" ότι υπάρχει νόμος που προβλέπει ρητά την εξαίρεση του ΕΤΑΑ απο τον ΕΟΠΥΥ μετά απο αναλογιστική μελέτη και μετατροπή του σε ΝΠΙΔ

    Link to comment
    Share on other sites




    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.