Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural

  • ΤΣΜΕΔΕ: Γνωστοποίηση εγκυκλίου για την επιλογή κατώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας


    Ενημερώνουμε τους ασφαλισμένους μας (παλαιό και νέο ασφαλιστικό)σχετικά με την έκδοση της σχετικής υπουργικής εγκυκλίου υπ.αριθμ: Φ .10043/οικ.32742/811 με θέμα>.

     

    Τονίζουμε δε την προσοχή στους παλαιούς και νέους ασφαλισμένους μας οι οποίοι θα πρέπει να μην έχουν οφειλές προς το ΕΤΑΑ μέχρι την 31/12/2014 ή να βρίσκονται σε καθεστώς ρύθμισης οφειλών και να καταβάλλουν τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές μέχρι την καταληκτική ημερομηνία πληρωμής του Α εξαμήνου 2015.

     

    Επομένως ,όσοι επιθυμούν να υπαχθούν σε καθεστώς ρύθμισης και ειδικά για τον διακανονισμό του Ν.4321/2015 η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης διακανονισμού παραμένει μέχρι την 31 Ιουλίου 2015 στις 12.00 ΜΜ μέσω του site του ΤΣΜΕΔΕ ,ενώ παράλληλα ισχύει η υποβολή αίτησης του εν λόγω διακανονισμού για τους ασφαλισμένους μας με την φυσική τους παρουσία (ή με εξουσιοδότηση σε περίπτωση αδυναμίας του ιδίου) στην κεντρική υπηρεσία ή στα κατά τόπους γραφεία /τμήματα.

     

    Εκ της Δ/νσης Εισφορών

     

    Πηγή: http://www.tsmede.gr/%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1e%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/tabid/36/Default.aspx





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Βασικά ούτε ανοίξαμε .... αλλά σας περιμένουμε στη γωνία ... η ανακοίνωση αυτή είναι ο κράχτης για ένταξη στη ρύθμιση (έως 31/7/15) προκειμένου να μπορέσει κάποιος να ενταχθεί σε κατώτερη κατηγορία.

    Link to comment
    Share on other sites

    Μιλησα τηλεφωνικως με το ΤΣΜΕΔΕ περιφεριακου τμηματος και με ενημερωσαν οτι ακομα δεν ξερουν για τον τροπο ενταξης σε κατωτερη κατηγορια. Εχετε καποια περαιτερω πληροφορια για τη διαδικασια αυτη?

    Link to comment
    Share on other sites

    Η ανάγκη για χρήμα κινητοποίησε μέχρι και την αποστολή mail. Δε θυμάμαι άλλη φορά να έχει στείλει το ΤΣΜΕΔΕ ενημερωτικό mail. Προς το παρόν καμία πληροφόρηση για τη διαδικασία επιλογής κατώτερης κατηγορίας. Προβλέπω να μας λένε στο τέλος, να πληρωθούν κανονικά τα ειδοποιητήρια και ότι θα γίνει συμψηφισμός στο Β 2015.  :mrgreen:

    • Upvote 4
    Link to comment
    Share on other sites

    Σήμερα έλαβα και εγώ αυτό το mail... Που να ξέρανε οι βλάκες ότι έχω μπει σε ρύθμιση εδώ και μήνες... Κανά νέο θα πούνε η θα βάζουν τον αυτόματο; Και μετά φταίει ο Σοιμπλε. Ξήλωμα λέμε στους τεμπέληδες!!

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Edited by ikaros13
    Link to comment
    Share on other sites

    Η εγκύκλιος δεν μπορεί να αλλάξει το νόμο. Ο νόμος Ν.4321/2015, άρθρο 39 προβλέπει ότι οι παλιοί ασφαλισμένοι πληρωνουν αυτόματα τις παλιές τιμές για τα έτ 2015 και 2016, ανεξαρτήτως παλιότερων οφειλών ή ρύθμισης. Η εγκύκλιος εισάγει προυπόθεση για τους παλιούς ασφαλισμένους, ότι πρέπει να είναι ενήμεροι για να πληρώνουν τα μειωμένα. Αυτό είναι παντελώς άτοπο. Να μην το αποδεχτεί κανείς.

    • Upvote 1
    • Downvote 2
    Link to comment
    Share on other sites




    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.